[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

屌奶星笑得好癲
你估真係一場波就吹奏AG paco 真係有迷ag 黨咩

自己隊球球員打得好 作為球迷讚下支持下都得掛
班垃圾假假地都華西過黎
奧沙都撚唔到既就掛靴啦
根本paco同ag今季就係廢
一個做前鋒既得走位冇射術
可以正中篤波當射左
一個有身高但俾人逼一逼就失波

唔係話啲咩
但唔好再執華西啲垃圾啦屌

屌奶星笑得好癲

但屌奶星人本身好冷靜
大炒人唔代表人地球隊係垃圾

奧沙都唔叫垃圾,咁我無野好講
希望以後歐聯多幾隊奧沙,咁就可以解放AG Paco

我都希望管理層多幾個你,肯定年年六冠冇難度

無人可以保證到六冠,因為需要極大既運氣。
但有能力既管理層可以維持一隊波每季有爭六冠既能力,至於拎唔拎到聽天由命
4強輸國米同車仔果季,巴塞仲係有拎歐聯既能力,但無運。

呢家隊波唔止係無運同無態,係無能力。

正正常常少少打得好少少都唔撚比讚
雷加利斯 順利擊敗 拉斯彭馬斯 後,不敵 巴塞隆拿 的榜尾球隊 奧沙辛拿 正式宣佈護級失敗,提前4輪確認降班西乙。

疤狗又搞到人降班
好波!!

正正常常少少打得好少少都唔撚比讚

咪就係
大炒人唔代表人地球隊係垃圾

奧沙都唔叫垃圾,咁我無野好講
希望以後歐聯多幾隊奧沙,咁就可以解放AG Paco

我都希望管理層多幾個你,肯定年年六冠冇難度

無人可以保證到六冠,因為需要極大既運氣。
但有能力既管理層可以維持一隊波每季有爭六冠既能力,至於拎唔拎到聽天由命
4強輸國米同車仔果季,巴塞仲係有拎歐聯既能力,但無運。

呢家隊波唔止係無運同無態,係無能力。

唔係冇能力,只係呢個係一個循環,好難一隊波keep到十幾年都處於巔峰而唔沉落黎,但班高層覺得巴塞永遠係巔峰,不求改變
馬斯入波
唔肯面對事實,只係識單單打打,自欺欺人
唔肯以事論事,只係識用埋啲垃圾比喻人格謀殺

咪係成班自大撚

季尾證明一切
唔肯面對事實,只係識單單打打,自欺欺人
唔肯以事論事,只係識用埋啲垃圾比喻人格謀殺

咪係成班自大撚

季尾證明一切

棄聯保國
馬斯終於入波
望住賤種班後備真係好撚葡萄 勁之餘仲要多選擇
Isco James Asensio Kovacic Morata
再望返疤狗班後備 又廢選擇又少
AG D.suarez paco
一比真係輸撚哂
大家號召力咁高咁大 點解人地執哂靚野 疤狗就執水貨
Isco James Asensio Kovacic Morata
一比真係輸撚哂

膠層問題姐 人地識買後又會升下青訓咁
我地咪久唔久賣下青訓再買下垃圾咁
建議反paco/ag的排華分子深潛幾日,等佢地冇貨交先再凸返個頭出黎
一比真係輸撚哂

No la 人地青訓仲少過我地 只係人地買d後生真係幾掂
AG最恐怖既地方係你永遠唔知佢出左幾多成力
建議反paco/ag的排華分子深潛幾日,等佢地冇貨交先再凸返個頭出黎

岩 不過ag paco唔會冇貨交

上場出3成力,所以佢都費事點慶祝,入波對佢黎易如反掌
一比真係輸撚哂

純粹戰術踢法問題,疤狗唔識用亂買姐,呢班人去賤種肯定都岩踢架
一比真係輸撚哂

純粹戰術踢法問題,疤狗唔識用亂買姐,呢班人去賤種肯定都岩踢架

唔好再講了,加埋入左4球佢地已經要不斷翻睇場沒搵位挑剔ag/paco了
btw 尋日訓左睇唔到馬斯入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞