[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
山狗比人怒扔

證明佢撚到對家惱羞成怒
再者果d所謂後備勁,其實都係得isco,james

阿辛斯奧踢多季先再講

華斯基斯,高華錫,干查奧,拿祖

高華錫勁撚到仆街
阿辛斯奧都係

你好明顯無咩點睇波
高華錫國米時期有排係一鳴驚人ge,但話佢勁撚到仆街就
咁ag都勁撚到仆街啦

痴線,高華錫係典型美斯踢法
少數可以由中圈開始扭到波既人

AG連係條邊1on1都過唔到

唔好又高層上身自欺欺人啦
山狗比人怒扔

證明佢撚到對家惱羞成怒

土方不如你睇下佢地扣左d越位剩幾多分啦

不如你睇下我地表現先啦
山狗比人怒扔

證明佢撚到對家惱羞成怒

山狗真係
山狗比人怒扔

證明佢撚到對家惱羞成怒

好好笑
一場對垃圾隊大炒又重燃返你地對班垃圾既希望

係呀歐聯淘汰賽我地會有奧沙打,可以解放ag paco
咁ag都勁撚到仆街啦

攞黎打弱隊就得 呢點咪同ago一樣囉

係呀 重燃左希望巴塞就唔會買球星賣垃圾
咁ag都勁撚到仆街啦

攞黎打弱隊就得 呢點咪同ago一樣囉

AG打弱隊連呢啲都做唔到呀嘛

都係果句,睇多啲皇狗啲比賽你就會明白個差距
皇狗中場有能力提速,我地一無美斯就無

不如你睇下我地表現先啦

乜我地表現差代表佢地勁?佢地唔靠入越位波黑哨去到呢個分數?

係呀 重燃左希望巴塞就唔會買球星賣垃圾

咁講法唔駛講啦,以後降低標準歐聯16強達標算

不如你睇下我地表現先啦

佢地表現真係勁,佢地係有黑哨,我仲清楚過你,邊場黑我都可以話埋你知,因為我真係睇波。
但正正係因為咁,我更加可以話你知佢地表現係我地之上。

不如你睇下我地表現先啦

佢地表現真係勁,佢地係有黑哨,我仲清楚過你,邊場黑我都可以話埋你知,因為我真係睇波。
但正正係因為咁,我更加可以話你知佢地表現係我地之上。

咁勁+黑哨咁分數應該差巴塞好多啦,國王盃仲要幾強出局?
新一代識波帝
全個西甲得兩個人可以係中圈開始爆人
一個係美斯,一個就係高華錫
你係要講到佢同AG一樣為拗而拗既,咁我都廢事講。
新一代識波帝

衰然唔係,但真係好似悲觀蛇
新一代識波帝

平心而論,識過你
新一代識波帝

有佢講冇人講
新一代識波帝

屌我都覺
唔肯面對事實,只係識單單打打,自欺欺人
唔肯以事論事,只係識用埋啲垃圾比喻人格謀殺
新一代識波帝

有佢講冇人講

邊有唔俾你講?你咪照講囉
但係表現就擺係度俾哂你地睇
新一代識波帝

平心而論,識過你

點量化?
我有時真係好憎大炒啲垃圾隊

之後總有一班柒頭球迷+傳媒+高層再對垃圾抱有希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞