[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
我有時真係好憎大炒啲垃圾隊

之後總有一班柒頭球迷+傳媒+高層再對垃圾抱有希望

我撐你 樓上成班我唔撚理佢假膠定真on9
歐聯出局 聯賽輸住 炒場包尾就係到打飛機
仲話乜撚比機會
比機會係比新仔 比青訓 唔係比ag呢d垃圾
仲串翻你轉頭 on撚柒鳩

岩 上年睇甘你老母柒都冇咁嬲 至少叫自己班仔 ag喎 幾千萬買翻黎
下下噓自己球員咁以後點駁賤種呀

你搵日有疤迷噓小白美斯咪駁唔到

而家冇野好爭都要噓?

我唔支持主場噓佢 但我支持踢佢走唔好再比機會

呢點我認同
DSO 5M買番黎,唔會水得去邊
做後備都好

AG最慘係安歷基信哂佢

其實dso有段時間狀態幾好 不過之後主場正選出佢之後就雪左
做後備都好

AG最慘係安歷基信哂佢

其實dso有段時間狀態幾好 不過之後主場正選出佢之後失分就雪左
下下噓自己球員咁以後點駁賤種呀

你搵日有疤迷噓小白美斯咪駁唔到

而家冇野好爭都要噓?

我唔支持主場噓佢 但我支持踢佢走唔好再比機會

唉 咁貴買又蝕食了
做後備都好

AG最慘係安歷基信哂佢

其實dso有段時間狀態幾好 不過之後主場正選出佢之後失分就雪左

人地全副選同我地全副選不嬲差天共地
由哥狗年代一隊不嬲keep住20個人到,副選大部分係b隊
但最重要有戰術搭救,我就睇唔到安歷基有咩戰術
d假膠ag撚真係好撚柒煩
唔明你真係鍾意巴塞點會假膠得落佢
完全係垃圾一件 毫無作用

煩咪唔好睇唔好覆囉,下下都要講到懶係嬲懶係激動咁做乜鳩,不嬲好就讚衰就彈架啦,安歷基夠鳩夠廢啦,咪又係有人撐
你地望就望自己季尾要同ag道歉,全勝先有機贏聯賽

煩咪唔好睇唔好覆囉,下下都要講到懶係嬲懶係激動咁做乜鳩,不嬲好就讚衰就彈架啦,安歷基夠鳩夠廢啦,咪又係有人撐

狗竇無得唔入黎 安歷基友之前有貢獻咪有人撐
ag有乜撚貢獻咁巴閉
做後備都好

AG最慘係安歷基信哂佢

時勢做英雄姐 的確b隊青年隊冇可能同哥狗個陣比
咁哥狗個隊副選係贏哂近代足球喎
Barcelona have successfully convinced Real Madrid target Theo Hernandez to join them in the summer. [Onda Cero]

做後備都好

AG最慘係安歷基信哂佢

時勢做英雄姐 的確b隊青年隊冇可能同哥狗個陣比
咁哥狗個隊副選係贏哂近代足球喎

借走samper係咁用ag 齋呢樣已經夠屌爆佢
今季最爽係班離家青訓一巴一巴咁車去安歷基到

可惜無剷青

可惜無剷青

剷草
連motoya去華西都打返起

可惜無剷青

剷草

Montoya係我眼中已經係廢物黎,咁都打得起真係

壓力問題,好多人踢大隊唔掂,踢二三線反而幾好
ag,paco都似係呢d

ag有乜撚貢獻咁巴閉

起碼可以做戰靶比你地瀨落去呀,明明季初影帝表現都係同ag一鳩樣,咪又係剩係對準ag, 根本今季除左小白同拉仔,中場個個都係咁廢

壓力問題,好多人踢大隊唔掂,踢二三線反而幾好
ag,paco都似係呢d

你睇下1415年打psg第一回合
你會見到montoya同宜家AG係冇分別
支持繼續屌AG
萬屌會唔會成材

ag有乜撚貢獻咁巴閉

起碼可以做戰靶比你地瀨落去呀,明明季初影帝表現都係同ag一鳩樣,咪又係剩係對準ag, 根本今季除左小白同拉仔,中場個個都係咁廢

小白一樣廢,只不過因為傷多
支持繼續屌AG
萬屌會唔會成材

我連屌都廢鳩事屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞