[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

大佬,你咪又係一樣吹奏佢地個高華錫拍得住美斯

我話佢踢法同美斯似呀
都係中圈開始爆呀,我幾時有話拍得住美斯⁇
究竟你地係全心老屈定理解能力低⁇
而且佢的確係有中圈開始爆人再分波既能力
而全個西甲以我觀察除左美斯就係得佢有呢個能力
係事實,唔係吹
有人講DsoAgPaco以前點勁點勁就真係吹
我有睇華倫黃潛,佢地係西甲上半版料,但唔係豪門料。

本身都有一個比佢更好架-哈利仔,唔撚要咋嘛

我真係睇唔出哈利仔會好過佢
有時唔係一定我地青訓就天下無敵
我睇過佢踢希杭,講扭佢算好扭,但高華錫同佢一樣好扭,但速度快佢太多。哈利仔球風太慢。而且佢無球跑動實在太廢....

哈利仔唔係青訓,同埋要睇番佢隊友,隊波心態唔同,佢每次都係踢中下游護級隊,班友都冇拼搏心,和波夠分就算

最無拼搏心就係哈利仔,以為自己球王咁
希杭係少數下游球隊猜波猜得爽既球隊,本身幾岩佢踢,一開頭表現唔差。但你護級點都要走多步幫守。

就算去到巴塞一樣,你估佢係美斯⁇
無球跑動唔得就bye bye
而且佢有球能力可以話係ok,但未去到「非常突出」囉。

咁心態問題可以調教
我唔信佢係巴都當自己係球王咁啦
有msn係到我唔覺有邊個覺得自己係球王
你呢個point我唔同意

如果高層係借佢去中游咪得 唔明點解成日都借去下游 又冇歐戰 又成日俾人㩒住打習慣死守打法仲衰
其實一個年青球員打到哈利咁仲想點 係咪要後年已經世界級先叫有資格?你估個個都美斯19歲就巴塞正選咩 小白一開始又係唔好 大佬以前又俾你地屌 結果呢?

小白一開頭唔好又係都市傳說黎
後生果時國家打毗撚到加高成隻狗咁,第一次歐聯決賽已經經得起驗,護波穩到仆街,有能力帶返生個波,呢家有幾多人做到。

仲有,我唔會主動話哈利仔差,哈利仔係有潛質。我唔係講先果個,只不過有人要夾硬講到皇狗個個都同AG哈利咁上下水平,甚至廢過。

我只能夠講返事實,而事實往往係殘酷
仲有,唔明巴禾你點解可以拎高華錫同哈利仔比
先不論級數,直頭位置都唔一樣
高華錫係中場中多,甚至防中
哈利仔反而多數打邊,而且靠得好前

所以我先話高華錫有能力係中圈開始推波上前
哈利仔我未見過佢做呢樣野

因為你提中場帶波再分波,我咪講巴塞之前有個更加似美斯既哈利仔

你可以咁講
哈利係似初出道美斯
唔係呢家美斯

我話佢踢法同美斯似呀
係事實,唔係吹

我睇過佢踢希杭,講扭佢算好扭,但高華錫同佢一樣好扭,但速度快佢太多。哈利仔球風太慢。而且佢無球跑動實在太廢....

哈利仔唔係青訓,同埋要睇番佢隊友,隊波心態唔同,佢每次都係踢中下游護級隊,班友都冇拼搏心,和波夠分就算

希杭係少數下游球隊猜波猜得爽既球隊,本身幾岩佢踢,一開頭表現唔差。但你護級點都要走多步幫守。

咁心態問題可以調教

如果高層係借佢去中游咪得 唔明點解成日都借去下游 又冇歐戰 又成日俾人㩒住打習慣死守打法仲衰

中游你肯定佢有正選⁇
單講拉斯彭馬斯,好扭既人唔會少
仲有,唔明巴禾你點解可以拎高華錫同哈利仔比
先不論級數,直頭位置都唔一樣
高華錫係中場中多,甚至防中
哈利仔反而多數打邊,而且靠得好前

所以我先話高華錫有能力係中圈開始推波上前
哈利仔我未見過佢做呢樣野

因為你提中場帶波再分波,我咪講巴塞之前有個更加似美斯既哈利仔

你可以咁講
哈利係似慢版初出道美斯
唔係呢家美斯

我話佢踢法同美斯似呀
係事實,唔係吹

咁心態問題可以調教

中游你肯定佢有正選⁇
單講拉斯彭馬斯,好扭既人唔會少

順帶一提,有啲仲係巴青訓添
巴青訓一定有咁上下水準
但係到底佢地係新美斯定中游球王水準
無人保證到
哈利連中游球王水準都未到,就唔好吹到佢同高華錫同級
其實一個年青球員打到哈利咁仲想點 係咪要後年已經世界級先叫有資格?你估個個都美斯19歲就巴塞正選咩 小白一開始又係唔好 大佬以前又俾你地屌 結果呢?

後生果時國家打毗撚到加高成隻狗咁,第一次歐聯決賽已經經得起驗,護波穩到仆街,有能力帶返生個波,呢家有幾多人做到。

仲有,我唔會主動話哈利仔差,哈利仔係有潛質。我唔係講先果個,只不過有人要夾硬講到皇狗個個都同AG哈利咁上下水平,甚至廢過。

話佢唔好係因為佢易傷姐

話佢唔好係因為佢易傷姐

我覺得0809開始先係真正激活佢
d高層就係好似土方咁 成日覺得d青訓有咩不足 又唔俾機會佢地 佢地連證明自己嘅機會都冇 咪搞到青黃不接囉
d高層就係好似土方咁 成日覺得d青訓有咩不足 又唔俾機會佢地 佢地連證明自己嘅機會都冇 咪搞到青黃不接囉

佢有話唔比機會青訓咩 我剩係見佢話唔比機會paco ag 呢個我同意啊

佢有話唔比機會青訓咩 我剩係見佢話唔比機會paco ag 呢個我同意啊

佢話Paco ag dso 全部唔得

我係同意俾機會青訓,唔係俾機會AG Paco
但青訓如果長期無表現一樣要走
哥狗俾左成季機會Tello,但佢未夠級數就係未夠級數。
巴塞係為爭標,唔係為青訓

佢只係不斷話青訓唔夠班 去到中游料姐 佢屌paco ag應該係人都同意嘅
每次一有人屌依家班後備廢我就諗起13-14果張後備相
但依家搵唔返
但依家搵唔返

我覺得1314班後備算幾好 基本上每個位都有一個一線做後備 但又有機會俾青訓 呢樣係我覺得tata做得幾好嘅

我覺得最錯係安歷基想佢地一步登天,用dso同ag立即取代小白影帝個位,場場正選打足,如果真係比佢地好似青訓玩法,做後備間唔中/最後先出,習慣巴塞踢法,咁會好好多
但依家搵唔返

我覺得1314班後備算幾好 基本上每個位都有一個一線做後備 但又有機會俾青訓 呢樣係我覺得tata做得幾好嘅

呢張已經最接近
但有張仲誇張
記得有藥水SONG小強阿祖

佢只係不斷話青訓唔夠班 去到中游料姐 佢屌paco ag應該係人都同意嘅

現階段我地手頭上青訓唔夠班,所以咪要搵人返黎囉。但同時可以老帶新,無衝突。
要做既咪正正係咪垃圾清走,青訓咪有多啲時間上陣練級囉,咁都唔明
但依家搵唔返

我地呢家趨勢咪步向1213加1314囉
今季就係1213,聯賽有機歐聯被屠
下季換教練但陣容廢,四大皆空。

1415高層都叫醒覺買拉傑迪蘇9
但我地唔買世界級唔搞返掂就會無限循環

我覺得最錯係安歷基想佢地一步登天,用dso同ag立即取代小白影帝個位,場場正選打足,如果真係比佢地好似青訓玩法,做後備間唔中/最後先出,習慣巴塞踢法,咁會好好多

要一步登天咪Isco華拉堤囉
不過我真係要講多次
AG DSO呢啲真係主要唔係踢法問題
級數問題...
你單係原地擺脫能力已經睇得出你級數,唔關咩走位戰術意識事...
其實講咁多做乜,家陣又唔喺球迷決定買咩人
依家有球員有數據上嘅表現,又得閒賣下笑,吹奏下都唔得咩
如果下下都要美斯級表演先拎出嚟講,過幾年唔駛開post啦?

AG 琴日世界級出波 + 比佢負負碌碌入兩球,不知幾好笑
有冇手足同我一樣睇都唔睇飛到尾?

轉左教練睇多季先啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞