[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
睇完ag再睇isco真係好大反差

agger, ag多佢2個入波
皇馬無左BBC根本仲撚勁

賤種不嬲強係中後場
以波論波,出442唔用bbc勁好多

仲有501球就平美斯紀錄

皇馬無左BBC根本仲撚勁

賤種不嬲強係中後場
以波論波,出442唔用bbc勁好多

上場打毗根本係贏C朗,美斯,達仔
"I wanted to take the penalty but Piqué told me to leave it for Mascherano. He was right and you have to listen to the president." - Rakitić
主席
花左d時間爬即討post,留意到有幾位弱智竟然反山反ag
迷子圖高質
皇要失分呀

諗多左,佢班所謂後備猜波仲爽過我地
幾時有生啪雞子睇
皇要失分呀

希望佢地永續佩雷斯,光頭佬
我見正選陣容無C朗已經覺皇馬贏左九成
皇要失分呀

佩雷斯先係佢地成功關鍵
皇馬堅勁
皇要失分呀

佩雷斯先係佢地成功關鍵

咪又係靠越位入波先贏馬體,黑哨先贏拜仁,運氣終有一日會用完
皇要失分呀

佩雷斯先係佢地成功關鍵

就算唔計運,佢地呢家的確係我地之上
拉科追返球
"I wanted to take the penalty but Piqué told me to leave it for Mascherano. He was right and you have to listen to the president." - Rakitić
主席

Masche: "The goal is more of a sign of the affection the fans and the players have for me than anything else."
皇要失分呀

佩雷斯先係佢地成功關鍵

係 認同 佢後備仲勁過正選
拉科追返球

大屠殺開始 頭先巴都係
拉科追返球

大屠殺開始 頭先巴都係

腎仔fans
皇要失分呀

佩雷斯先係佢地成功關鍵

痴線,佢地來來去去都係得一招,真係唔覺勁過巴

佩雷斯先係佢地成功關鍵

佢地不嬲都是亂咁黎 但又贏到波

佩雷斯先係佢地成功關鍵

佢地不嬲都是亂咁黎 但又贏到波

同埋佢地冇ag,點同我地鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞