[美斯500球] [鳩白回家] 巴塞隆拿球迷討論區 (190)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
鳩白有無睇卡繆
早排睇咗plague嘅話劇,又係

兩本小說(the stranger//plague)加推石頭加佢把扎記都睇過下嘅,但佢啲野我睇得唔算多
你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

Camus 係我讀intro to Philosophy嘅Paper題目來

有冇philo入門豬推介呀
最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j

哲學有兩條水路架喎,歐陸同分析

麽牙

有咩分別
疤區個個都好有修養

有修養嘅mk 子
疤區個個都好有修養

有修養嘅mk 子

我係人才
鳩白有無睇卡繆

兩本小說(the stranger//plague)加推石頭加佢把扎記都睇過下嘅,但佢啲野我睇得唔算多
你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

Camus 係我讀intro to Philosophy嘅Paper題目來

最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j

麽牙

有咩分別

前者好似文學,後者對一般人嚟講難好多
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j

麽牙

有咩分別

成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

佢考左幾多年
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

佢考左幾多年

由第2年開始考
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

DSE乃至AL啲訓練都係算罷啦,其他科我唔知,文學院果啲你入到U都係重新洗牌
近排睇緊leftovers

近排無乜電影令我特別深刻
對上兩套係la la land同
manchester by the sea
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

DSE乃至AL啲訓練都係算罷啦,其他科我唔知,文學院果啲你入到U都係重新洗牌

Agger
鳩白有無睇卡繆

你覺得邊方面唔好?

屋企仲有佢本異鄉人

最好英文

羅素本西方哲學史啦

留名待j

麽牙

有咩分別

其實就睇你個人鍾意睇啲乜
然而對哲學嘅基本功好似要識下哲學史上一啲重要嘅人物 喺分析哲學同歐陸哲學都係咁讀㗎啦

只係我一直以來都係讀得好歐陸咁解
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

唔係講笑,前年現實中識得幾個蝗迷,佢地成班話白伯仲係DSE 雞 考咗好多年dse
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

唔係講笑,前年現實中識得幾個蝗迷,佢地成班話白伯仲係DSE 雞 考咗好多年dse

2015年的話又可以有幾多次呀

劇嚟 唔係電影

劇嚟 唔係電影

睇開AV, 唔識你呢d
讀哲學的話,計數叻會舒服好多,LOGIC好撚煩
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

中場買人點睇?

劇嚟 唔係電影

美劇我都睇好多
近排套fargo第一集已經好撚掂

LA LA land垃圾
我覺得mbts比moonlight更值得拎最佳電影
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

Agger

Kong u 講風涼話
讀哲學的話,計數叻會舒服好多,LOGIC好撚煩

science 撚
成班傻仔
鳩白仲考緊DSE渣

中場買人點睇?

中場到依家都覺得有少少關戰術事
鳩白可能係因為退化,但其他幾個中場我覺得係安蛇用得鳩
反而兩個世界級(泰亞高//維拉提)都未必買到
可以試下啲潛力新星再抽下先
學術台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞