美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
prime仲有咩好睇 仲有一星期free
Upload
Tales from the loop
Haha
Felabag ?
岩岩開左good omen好似幾好
Falabag 其實幾好睇,不過s2 頂唔順佢成日同家姐哎交。。。
Tales from the loop 好慢好慢,唔係集集好睇, 個人推介 Transpose, Control, Statis
Hanna
緊張剌激
fleabag好睇到傻..特別係s2
睇晒啦
Maeve同女朋友so sweet
劇名叫the boys丫嘛 戲份梗係重
不過佢哋成日都拖拖拉拉好煩
Mrs Maisel
Patriot
Undone
up得出patriot證明唔係一般觀眾
都係睇reddit先知有呢套野
maeve洗到白哂好危險
我都覺得煩成日婆婆媽媽又鬧交又剩
睇親佢地都心諗完未
homelander個仔可能最有潛力對付返佢
最尾逐層爆上去幾有霸氣
希望佢同homelander差唔多一樣咁勁
如果又係渣過佢就唔好睇要有得打先期待

D Android應該係宗教撚整出黎
應該係戰爭用黎殲滅無神論嘅人
所以變面couple咁憎Android
但Mother同Father就俾無神論者改造左
負責係個星球度繁殖無神論嘅人類
係咪咁
maeve女朋友好似仲危險
個仔似會勁過佢
the deep同個鰓合唱笑死我

btw,我中咗個漫畫大劇透關於某個角色
搞到個神秘感冇晒
應該冇錯
我見有theory話啲怪物可能係死咗嘅細路
Thanks巴打,仲想開嚟睇
Modern Love
Hanna
Absentia
Hanna好正,可惜俾條黑仔食咗隻豬
都合理嘅
Campion話以前都未見過有怪物
有可能係佢地受左d輻射變左異型
所以我覺得頭3集節奏無s1咁好,放咗咁多時間落㗎仔到又一下就瓜咗
佢自己想俾人食
仲以為佢s2尾返到uk會去搵sophie,點知都係冇
死淨一個先發現有幅射真係好慘
唔知campion點解可以無事
s2 Clara顏值太低, 唔係就可以發展下同Hanna sheshe
㗎仔似會好快瓜喎
佢令到Kimiko一定要報仇
有冇人以為ending佢終於會開口講野
我仲諗佢會講句fuck you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞