美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
講起佢呢
the shinning 有個續集 doctor sleep
好似話king係鍾意呢套多d
但成3粒鐘...

之前睇左套記錄片,成套野就係分析the shinning想表達D咩
cult撚到
1季1個故事
不過呢,有個jumpscare位真係好撚堅
果陣比佢嚇到成部ipad掟左出去
好彩瞓係床到睇
祝你好運
日光睇+音量1應該冇問題
仲要好似最驚果幾幕都係係床發生
好耐之前william結婚果陣睇live
心諗如果diana在場 ...

如果有少少diana前傳睇就好
好似young philip果集咁
我要告白我淨係睇咗一集
嗰陣覺得慢慢哋就停咗
而家有Dianna即刻有動力追返
頂佢咩
睇慣爛片影響左你味覺
Netflix Apologizes For “Inappropriate” ‘Cuties’ Poster That Was Criticized For Sexualizing Children
https://deadline.com/2020/08/netflix-apologizes-inappropriate-cuties-poster-criticized-sexualizing-children-1203018498/
----------------------------------------------------------------------------------
https://www.rottentomatoes.com/m/cuties

reddit食緊花生
唔係
細個果次好似反而係老豆打到佢仆街
逃學去睇海
其實點解鍾意diana?
is this some boomer thing I am too young to understand
好似其中1個縮沙好似係lila
搞到另一個縮埋
跟住同老豆出城終於見到
逃一日學好似好大件事咁
lila又係有次比老豆掟出窗
呢單野搞到我有興趣睇套戲
左膠未審先判好on9
但Netflix整埋啲poster咁鬼核突係抵鬧嘅
通常呢,有d戲/劇, 我本身無興趣
但見到d人話要boycott
我就會開黎睇
例子:
me before you - advocating suicide
13 reasons why - glorifying suicide
Insatiable - fat shaming <- -- 真係好鳩下

你愈唔想我睇,我就偏偏要睇,吹咩
堅,好少有恐怖劇集係真係恐怖呢套真係又要驚又要睇
有幕好深刻
阿妹(好似係唔知有冇記錯)訓訓吓覺mak大眼
見到.......
你講車果幕
果幕真係嚇到跳起咗
其他都頂得住
10月終於出新season
Lenu畀老豆打同掟Lila出窗都好深刻
因為佢靚
I was young too
但係知王室同樣衰查爾斯對佢好仆街
又英年早逝
其實我心目中最啱做Dianna嘅人係Dianna Agron
一路都覺得佢個樣好似
本身套戲都冇乜宣傳,而家發大咗一定多咗人睇
班人應該想搞到Netflix落佢架
要襯快睇咗先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞