美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
唔怪得幾日冇見你x2
企係到穩陣d
其實一早應該買mac
馬後炮咁講,依家用鍵盤好麻煩
又無位放枱面
(又係馬後炮)我早兩個月都話想轉工
我懷疑就係成日坐+不良生活習慣
屌我係屋企坐摺凳
你講性格?
唔係講樣掛
諗起有集costume party
佢著監犯衫
foreshadowing
唔洗急住recap啦有排都未播下季/special
我淨係記得肥妹同怕醜仔一齊咗
同埋最尾Zendaya MV完場

對眼好似喎
無講D咩
都係傷口唔好濕水,
同埋每日去洗傷口
今日臨走前洗左一次

speaking of 膠戲...有樣野好奇怪....
琴晚睇左套 I don't feel at home in this world anymore
因為reddit有人介紹
睇睇下發現....點解好似睇過,我仲要記得D劇情
但正常我唔會開呢D戲黎睇
如果間房有位,最好買張電莖椅坐下
講定先,我會save低
唔想成季重睇,會上youtube睇下三角戀片段

佢讀中學果陣性格有d似alyssa
係咪睇過簡介炸
千其唔好食辣野 行路都唔好咁大步啦
可能係
因為我都唔係好清醒
清醒既話應該唔會睇呢d
做完果個全身麻醉之後
個人有d迷下迷下咁
成日有d想嘔,最痴線係
醒返之後,feel到
嘴唇內邊位有3-4粒飛滋仔
點解會咁,好耐無生過
諗起前幾日睇到呢個po
d comments勁好笑
https://www.reddit.com/r/netflix/comments/ii2lkf/netflix_will_release_62_original_movies_and/

"And only about 6 of them will be worth watching"
M巴早日康復 要食清淡啲
我呢排都生左4粒

應該係啲毒迫哂出嚟
一粒都好難頂喎
搵鹽水乸乸佢

btw, 我見teenage bounty hunters評價愈來愈好
你得閒想睇鳩野可以睇下
應該比啲鳩戲好
6都俾多咗啦
得I'm thinking of ending things值得期待
thanks
近呢個禮拜食野真係....清到呢
日日粥餐,蔬果,烚肉
可能係抗生素食得多,我依家仲要食
忍住唔好舔就無影響
返到屋企緊係睇返d好野
會睇埋baby s3
呢套如何?
我最近先留意到,睇落唔錯
今集好多jump scare
我都啱啱睇完 今集幾好睇
嗌名召喚果度有少少熱血咗
10月9

The Haunting of Bly Manor | Teaser Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=cxeiY2W03Mc
好撚驚
成日覺得後面會有野彈出黎
Chanting果度d化妝好似哈佬喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞