美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Uncle表示趕住埋單 男主喊得好肉緊 反而我覺得老豆兩隻手扣起左咁樣上到地面個下好野
Leti中槍 個衝擊大個uncle 雖然佢無死
Uncle臨尾死得好求其
我寧願話Samuel射完佢之後唔諗住救佢就算
無啦啦落左地面後就話死左
化石版portrait
啲設定太急
off screen就咁死左以為會起碼有多d戲份先死
之後會唔會話christina係eve tic係adam
黑白配
尋晚開左under the skin 睇左開頭一陣未睇哂
好正
我知自己out左 點解咁遲先睇呢套戲
開頭係ok。但睇睇下就真係麻麻地。有scajo都係咁講我記得我放工係戲院睇,睇睇下恰著左 個content係唔差,但有幾個位係咁loop,頂唔順
又有海
有幕見到有鋼琴
但kate呢個造型真心好難j
btw咁大卡士香港唔會唔上掛
hill house睇到第五集啦
睇嗰陣又冇乜驚
但琴晚起身屙夜尿嚇到差啲瀨
成個腦都係啲畫面
你哋話床有幕最恐怖係咪微笑先生?
好核突呀個樣

呢集講斷頸女原來就係Nell自己?
得luke先係見到hill嗰家人?
第3-5集都好好睇
為免夜長夢多我要加快速度睇晒佢
都知呢套戲好兩極
等我睇埋後半睇下咩感想先
暫時睇佢揸車其實唔覺悶 個bgm好撚正
海灘個scene同睇親啲男人沉落去真係wow左
第2條友果幕

套戲好特別有blown away感覺
但saoirse
夜晚紮醒係好容易諗起恐怖野
好憎發惡夢醒左之後個feel
等你睇到m巴話自己ipad都飛走埋果幕

ep6好多人都鐘意呢集出名
Saoirse喺little women好正
但呢度都係普普通通
要睇咗戲先可以評論到
想今晚睇晒
m巴都嚇到咁.......
我應該成個人飛走 或者打爆個moon
其實有幾幕係拍得幾正。
揸多幾次車真係頂唔住瞓左應該返工太攰 睇到我恰著
同埋都係陪人散心陪到刷出愛火花

我覺得呢套...電影中心同Elements會上嘅...
我反而覺得佢呢套個look都唔錯

套野有10集 難啲喎
佢廢姐
原來有部份上車啲男人真係路人黎
個氣氛好正不過驚睇完訓唔著
大露膊
但係暫時見啲裙都好似枱布
阿jo好多造型都好中性,啲衫又靚
我仲廢琴晚睇完而家好頭痛
聽日放假應該睇得晒掛
Netflix有套Dirty John: Betty有冇人睇?
見到預告好似幾吸引
真人犯罪事件改編,講一對夫妻搞離婚最後變成命案
https://youtu.be/RE-GwkeZQmI
我睇完hill house就會睇
呢套佢幾有女人味平時好似少見啲
頭痛就休息下先唔好chur住
仲唔睇normal people

呢個weekend打爆normal people先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞