美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
前面襯佢傾計果陣食薯片,睇漏眼
如果佢有Elena既父母
唔洗比人賣出去
諗起Elena又係搞笑
老豆接返屋企:大家睇下我個女,讀完大學返黎啦
跟住返到屋企食飯傾計又笑鳩佢大學生講鳩野
呢邊咁睇就溫馨,果邊就....
呢d歧視真係好濕鳩
油站都算濕碎,呢d打得幾多吖
遇到黑警真係慘過食屎
諗起又係幾年前有個po講
係外國比人歧視經歷
雖然依家佢地好多左膠
但我都唔會有咩不設實際既幻想
話無歧視真係呃自己
呢個依家唔知仲有冇seed
出果陣即刻dl咗

果條片都係extra其中一part
套extra就係呢啲片既足本版
https://www.youtube.com/watch?v=02QIGBSxFkg
https://www.youtube.com/watch?v=yzH4CDmZ3h8
goddammit
s1l1
姐係無,但係comiccon...
應該有人放埋上youtube下嘛
試下youtube盡量搵下先
連mad max你都冇興趣
神到我睇左5 6次都有
佢老公好似係其中一個war boy臨記
我陪男朋友睇半集之後 ... 訓到流口水
can't fap cuz of the massive waste of water in the end

你睇下呢個...
https://www.youtube.com/watch?v=rubNgGj3pYo

好耐之前有人話用60 fps睇晒成套戲
其實係bluray有定自己edit
有得睇60 fps我唔介意屌屌佢
爽好多
都聽過好多人話睇到訓著
節奏慢係有d趕客
riley keough又諗起GFX
嚟緊蜘蛛仔新戲都有佢
#551鬧得佢幾好 IMDB評分都J
另外agger #468所以S3我都麻麻
喺戲院睇到心跳加速有今生冇來世呢套野
好撚精彩
好彩入戲院睇
唔係實後悔一世
Jodie如果接到續集就好啦

細個睇佢後生已經好靚
依家有女人味都係咁正
本身對套戲印象都係"蜘蛛仔新戲"
google下原來咁多猛人有份
Trailer looks promising too

GFE S3
姑姑
睇左佢9套戲
仲有兩套有,未睇
盜墓迷城
仲有enemy at the gates個屎忽
Riley Keough好撚正,之前睇咗套片佢做女主角覺得呢條女好有氣質,一serach先知佢係貓王外孫女
可能係班神秘白人吹
香港幾時有HBO max? 岩岩追完Westworld , 仲有乜推介?
ready or not原本我都期待佢打返轉頭
可惜唔夠打 都係走佬多
you're next女主好型
反殺戲green room有冇睇過
Omar comin'
elena老豆老母都算係咁
知佢讀到書就比佢讀
不過好大壓力比錢你讀一定要讀得成
youtube得clips 好短
啲花絮坐底有5-6粒鐘
戲院睇真係好正
諗起jodie跑姿 .....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞