美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
#TheSociety and #IAmNotOkayWithThis have been canceled by Netflix
#TheSociety and #IAmNotOkayWithThis have been canceled by Netflix

原來係法國野
心諗要睇字幕你班美國佬邊會睇
所以有人陰謀論話,其實係marketing strategy
製造話題引人睇,好似之前果套bird box
搵人瘋狂整meme,D水魚唔知咩事就去睇下套戲
我就係其中一條水魚
that's it?
佢死果陣我先3歲,都係大個d先識
小學雞果陣D人有講佢
內部D八卦野我唔知,係記得老師講
佢炒車果陣D記者剩係掛住影相唔諗辦法救人先
跟住英國好多人悼念佢,成班人坐係到點蠟燭
同埋話覺得王室不近人情,咁大件事唔出黎講兩句
最後都係蒲頭
可能我地屋企D廢老仲熟過我地
我google搵唔到confirmed 10月?
呢兩套本身已經宣佈續咗s2
突然又話因為武肺cancel
雖然唔可惜但都幾慘
睇果陣無乜野
依家聽你咁講,想像返個情境
can't confirm or deny
等肥XX 食到應一應
confession time
有無睇過呢兩套劇?

我有
而家Kate都完全唔係佢嗰種受歡迎程度啦
上網睇好過問廢老
網上好多相見到佢啲fashion有幾靚同解釋有咩心思
例如呢條索到爆嘅裙
https://www.vogue.com.tw/entertainment/article/diana-princess-of-wales
仲睇得多過我
ianowt睇晒
the society睇唔夠半集
冇陰謀啦
真係Netflix整啲圖樣衰
上佢個app睇都一炸核突圖
出事嗰張咪同其他啲風格一鳩樣
無咩留意呢pair
哈利王子反而多d
因為d人成日貼佢d新聞
之前係netflix睇左季the windsor ,就係惡搞佢地

"即使不胖仍會因為查爾斯覺得她肚上有一圈肉,導致自己吃了東西之後催吐,這樣的失去自我,也難免後來對查爾斯的態度更加失望。"
整果個真係天才黎
我又唔覺得netflix會縮
13rw都無縮到,求鳩其加段字就算鳩數
我都覺唔會縮
不過呢套戲唔係佢自家製
係都炒咗整poster條友先
查爾斯真係又樣衰又賤
想知the crown會點拍佢
S1-2有佢細個
有集講送佢去軍校讀書
片尾仲要出字幕串佢

我唔ok 個尾咁完竟然無s2,屌咩
果幕仲要90度旋轉埋俾你睇
係凌空打橫望住阿妹
not okay with this有睇哂
雖然唔太可惜x2 但每次睇睇下套野cliffhanger cancel就覺得浪費左人生
屌用武肺做藉口如果係咁 套套劇都cancel得啦
即係話呢套劇唔值得等耐啲先開拍
因為佢係BXXX NXXX lady
考古最安全
依家比定個心理準備
結果佢見到每幕有車既scene都疑神疑鬼
better
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞