美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
諗住ava會因為Lilith而覺醒 點知都係一樣

the boys應該冇大家睇得咁快,希望快啲追到live
ava之後跟Mary去探俾惡魔搞完條村就真正醒覺咗
跟住就係睇佢同sister Beatrice嘅火花
成班一齊行動係最好睇
全部相都好撚好笑
我都覺個設定幾有趣
科技咁發達 有Android有太空船
但反而仲多左人信宗教
有咩事都係求神
如果套劇可以交代多d各個宗教背景就好

Father個角色好有型
呢套係家庭倫理片,唔係科幻片

不過中俄太空人唔畀面美國指揮官,英印太空人就親近d, 真係反映現實大勢。。。
公海已經見到有
晏啲睇左先 禮拜一晚冇乜時間
掃地雷巴打
估唔到你冇睇the boys
通常男仔都有睇呢套
以為又係嗰啲英雄劇所以冇開
見你哋講到咁正就走去down先
清埋warrior nun就開
Father勁charm 又鍾意講笑話好得意
信教個長老廢到喊
變面couple同father&mother嘅創造者都係無神論者 但變面couple好似好憎android
所以個背景應該係地球好危險,宗教撚用android趕盡殺絕無神論者,俾自己人上晒方舟
無神論者想盡方法生存,變面couple就借人身份上方舟,有人就整咗android帶人類胚胎去其他星球希望建立無神論科學文明
好俾面warrior nun 多謝巴打g持
係唔係比較悶? 劇情無乜大起伏?
見人講有sheshe角色 我又有返興趣
匪語sheshe ??

hehe sheshe唔係連登自創咩?
我記得hehe係黎自潮文
巴打睇晒away啦?
睇左兩集
睇哂3集未
maeve便服look
不過3集班boys都算重戲份 我麻麻
繼續都係淨係想睇seven多
stormfront
淨係睇咗開場
今日會睇晒佢

近排開始好多野睇 呢套我應該唔會開住
其實Hilary Swank 拍科幻片次次都有伏。。。自從The Core 都係咁。
David Fincher
大衛芬奇睽違 6 年全新電影導演作品《Mank》釋出首波劇照
https://www.hypesphere.com/news/18137
Amanda
似搞笑/大眾爆谷片版watchemen
唔係一般英雄劇 呢套會吸引啲 未至於好高質
多一般人會鐘意睇 所以hit左
同上面張J圖同一個頭又著咁少衫
https://www.youtube.com/watch?v=WnZXU-SKMqQ
痴線架
點可以著咁少布架
the boys 第一集個尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞