美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我自己鍾意啲用腦啲嘅 姐係係咁推理呀 兩班人鬥智咁
當然其他都ok 最好未出太多季 我易啲追 麻煩晒
唔知係special定真S2呢
志在睇Tom Ellis
咩都好啦
special可以快啲睇到
Sherlock?
不過只限第1,2季
用腦最近多人講Dark啦
另外舊啲但大路可以睇下westworld season 1
house of cards s1+s2 / mindhunter都唔錯
雖然唔算好exactly推理鬥智

同埋熱門野breaking bad / fargo都唔算係好似prison break個類型
但都係用腦睇有時少少鬥智咁 不過係神劇必睇

冷門啲英劇有套叫utopia同and then there were none
都係有懸疑推理feel
啲人傳bella thorne有份拍S2
勁多人好反感
Anya呢套好似幾好J想睇有佢既scene
不過都救唔到套戲
唔熟佢淨係見到佢onlyfans單野好大鑊
我曾經都有一絲期望套戲會好睇
而家又想睇下係咪咁差
係囉 我都冇睇做咩事淨係早兩日話見佢除衫拍片賺左好多錢
睇啲人反應好似未算差到貼地
應該一般般 唔睇冇乜損失 但睇左又未至於會後悔果隻

反而tenet好似伏伏地
Youtube Premium除咗套cobra kai,仲有冇出劇?
呢個tweet解釋晒咩事
https://twitter.com/erikaheidewald/status/1299467098100396032?s=19
簡單講佢收人$200美金話有除衫相睇
結果張相得內衣 人影都唔見
成班俾咗錢嘅覺得被詐騙嗌回水
搞到onlyfans改埋個付款方式,影響到其他creator收入
就係咁得罪晒成村人

仲有早兩日有傳the Florida project嘅導演幫佢拍戲
內容正正係關於佢喺onlyfans嘅經歷
出事之後導演即刻澄清冇啲咁嘅事
話佢只係俾過意見阿bella,仲叫佢要尊重啲sex worker
好似係差到貼地

tenet點都會入場睇
有好多 但唔睇冇蝕底
有套叫sorry for your loss都算有好評
原來係咁
條女好耐之前開始都好似short short地成日做出位野
睇reddit好似未貼地
metascore都係黃色姐未到紅色

幾時有seed
所以唔想佢拍euphoria好正常

睇完under the skin高質
後半都好睇覺得個ending好撚sad
睇完仲係唏噓緊
我都唔想
Euphoria夠多女啦靚過佢
唔洗再加
sydney sweeney
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞