美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
而家真係套套都cliffhanger
Netflix仆街策略黎,特登叫啲劇要咁做
但佢又唔係套套都肯續喎
而家續完又cancel勁仆街
而家好驚其他續咗嘅會cancel
warrior nun.....
開左peep show s3e1想問下
big suze係邊度走出黎同埋另一個女人 jez個sp
點解咁random有兩個新角色?
明明S2尾仲係同nancy結完婚
我以為自己skip左一季 但又冇
was caught completely off guard
要無準備先食得應
以為套戲會直頭唔上
原來係換左張poster就當救火
新嗰張都唔掂囉
因為s1都係10月
& 如果係9月播應該依家已經講左
isn't it offcially renewed for s2 already
yes ar
但嗰2套都official renew咗架
你未睇doctor sleep?
都ok既 如果本身鐘意shinning
佢好似出名唔鐘意shinning

shinning神級真心驚
big suze好似之前同jez???
d細節唔記得
好似睇睇下先會講返
佢地好似係假結婚喎?
條女老點傻仔jez幫佢拎UK citizenship吖嘛
原版果張唔錯
一睇就知法國野
連登仔講過I’m not ok係underrated
細個啲劇情雖然得兩集但好似經歷左好多野
好深刻
lila輸在起跑線仲記得個老師講庶民果part
知lila屋企人都甘心做庶民就放棄左lila
what is it about tho
quarantine makes people go insane
D人話有暗示,導演幫NASA登月打假波
"陰謀論者認為1969年7月時人類其實未登上月球"
2001太空漫游係1968年既戲
又話有D情節係串鳩stephen king
但覺唔覺得好睇唔起jump scare
用jump scare其實唔算真係嚇到人
我鐘意自然靜靜地令人驚果啲手法
老師
elena老母:係人都會死架嘛,有咩大不了
jumpscare係要果下夠刺激
你果D叫心寒,係後勁.令你睇完覺得不安
兩樣野無衝突
呢種會係懸疑片出現多d
如果冇記錯 好似lila撩佢去睇海
目的都係想累elena冇書讀
但行行下良心發現先返轉頭
係慢慢地 不過又神奇地唔會覺得悶
開黎睇啦如果有時間
覺得佢好tragic生活得唔開心 皇室好大壓力
但大家都好愛戴佢
又好鍚兩個仔
人仔細細咁重機心
可唔可以睇完先返轉頭
已經洗濕左個頭
佢應該冇乜叫座力做到女主角
The House That Jack Built睇完講下好唔好睇有d興趣
moral of the story:don't get married

之前係個reddit po見人討論 prince harry
話diana死左之後佢成日搞屎棍

但係依家變到好成熟
好似係worldnews,講佢唔知做左咩好事,慈善果d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞