美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我諗睇晒先有安全感
而家好緊張唔知黎緊會點嚇我
個故仔完咗先會獲得解放
有冇睇過蘇格蘭后 好似都幾正咁
正想po呢條news + exactly呢個icon
呢套未睇過
想唔想知果下係邊集
仲未開呢套就俾人cancel埋
Sarah Snook confirmed on tonight’s @AACTA panel that Succession will begin shooting in mid-november! the actors were informed today

睇到第七集啦
暫時最驚都係微笑先生
今鋪我撐你啦Netflix
為咗睇Joel kinnaman睇咗一集
淨係一集已經知唔洗睇
想做cyberpunk但劇情同對白都爛到好好笑
就黎到
好似好多人都係為左佢睇
但其實S1果陣都聽過話套野麻麻/伏
所以冇開過
11月先拍世界末日都未睇到S3
N劇一定等到唔係腰斬咗先睇
netflix自家果啲不嬲追得唔多
依家一係mini series
一係肯定唔會斬
呢套野係連登係被追捧為神劇
「Netflix劇低質?睇過Altered Carbon未?」
睇過第一季
本身以為套劇會好似Blade Runner咁
冇睇過絕對唔係損失黎
睇晒啦
家姐們係車嗌交嗰幕丫嘛
我都係驚微笑先生多啲
ending睇到想喊
隻痴線婆鬼真係大仆街黎
冇佢搞搞震人地成家不知幾相親相愛
決定正確
記得套劇啱啱出仲好多宣傳話好好睇
唔止連登我記得當時周圍都話高質
Margaret Qualley To Headline Netflix’s Dramedy Series ‘Maid’ Produced By John Wells & Margot Robbie
https://deadline.com/2020/08/margaret-qualley-star-netflix-dramedy-maid-john-wells-margot-robbie-1203024114/

不過一年先得2套mini係掂
紅劇又未有一套去到ST/Witcher 級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞