美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Lily James唔係唔靚
但拍落lily collins到真係唔使比

我都冇留意添
Sor 9追錯post
Ok, Thoroughbreds真係似似地我口味
利申 睇過三體全集
唔覺得呢兩條粉腸handle到
不過講真
入面d科幻元素係好難visualise
有好大篇章講時間/空間/維度扭曲
N記拍出黎99%係會變左一陣伏味
arya呀嘛好似係
睇sheshe唔洗特登睇呢套掛
i'm here for anya斬野
最可以參考應該得interstellar
利申冇睇過書
記得果陣仲好似話流出nate最尾死左 吹到好似bll咁
都冇既
lexi fez黎緊升硬做主角級咁多人鐘意
搵下tumblr有冇gif先
我下面兩隻完全打橫訓喺度
要磨走啲牙骨先剝到
剝之前驚撚左好耐 買定哂嗎啡級止痛藥以為死硬
不過剝完又冇想像中咁痛 淨係果晚有啲痛 第2日已經冇乜野
上網睇啲人講到好撚恐怖 又話腫/痛好耐
今集最尾有講差一章搵唔到
個個掛住望女唔聽人講野
其實intersteller都唔係好表達到五維空間
我認我冇聽
淨係記得Tic搵槍指住佢
This is the day. New episodes start streaming October 30 on #DisneyPlus. #TheMandalorian
因為真係好難想像

點解olivia cooke紅唔起
原來你咁鐘意佢
佢依家條仔 連環食rooney>emilia clarke>佢憑咩
不過horror戲通常都係bad end
唔知對你黎講算唔算正式end
唔會好似hill house咁
我以為自己睇緊star wars
netflix仲有趁未消失可以去睇下
冇錯雖然冇睇過個3體
但想講asoiaf一定易拍過呢套
netflix再加呢兩件野學人拍呢啲
古典風味
睇佢wiki,真係食好多女喎
荷里活大情聖喎
睇佢拍戲又唔係有咩成績
係咪佢老豆啊
好似無咩大野拍
係ready player one
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞