美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
ep2大結局到咁樣
就算ep3話幾個禮拜後都好似唔知點咁冇乜impact
中完伏話比大家知
人無恥天下無敵
我想講鳩劇就講 唔會理大家
拍四仔賺咗好多Bitcoin
有個肥佬條j勁細記唔記得?
佢開頭第一次扑野俾人拍片擺上網
本身覺得好嬲好慘,點知啲人comment話佢好索
佢搵到自信就開始戴貓面具拍sm片
怕醜仔一路都鍾意佢
嘉年華嗰時佢哋本身玩得好開心
後尾肥妹見到怕醜仔同另一個靚女傾計,以為怕醜仔變咗心
特登疏遠佢又同其他人扑嘢
最後佢2個都係好開心地一齊咗

我睇trailer似悶悶地,應該未至於好伏
以為10月尾好早
快過anya果套同undoing10月都keep住有野睇
the boys 4/9
The third day 14/9
we are who we are 14/9
The haunting of bly manor 9/10
The Queen's Gambit 23/10
undoing 25/10
驅魔果度我反而冇乜野
淨係覺得驅魔人俾人一野KO左有d膠

最恐怖係Leti落地牢整個壓力儀
好驚會爆炸 / 隻鬼彈出黎
其實之後係咪會解釋番ep2啲魔法同Tic個能力
成個ep3都好似原班人馬拍左第二套劇咁
仲有prime video utopia 25號出
EP03好似一套恐怖片咁,我覺得簡單得嚟又幾高汁,臨尾都link番主線,男女主又咗,唔會話太離題
完全係兩個style咁
唔知以為係兩套劇/兩季
咪係呢個級數既女都有市場
呢d鳩戲外國好多女仔睇同鐘意佢
靚唔靚仔型唔型就見人見智
本身有d期待會唔會有sheshe

係咪要戴住口罩過夜
定即日走得
jules走第一次佬就走去同第2條女扑野定比人含
mbf起碼都一齊行呢個係ke s2 style
我都有少少記得臨尾nate有串rue
搞到rue又自卑
一個禮拜點都堅持跑一次步雖然好少
公仔麵反而少食
甜品mos burger

呢排都有d衝動resign但個時勢又搞到有工返就已經好好咁
c字頭 除非真係搵到工 我都唔夠膽resign住
有工開都已經好好
今集無啦啦講一班人住鬼屋嘅故事
V
euphoria感覺上好似已經係好耐之前既事
我以為套劇只係打吓怪獸
點知玩埋鬼
嚇到我差d熄機
似一集一種電影主題
今集好睇過上集,上集真係太on9
同意
今集將黑人受岐視,幾個主要角色嘅發展同埋鬼片主題融合得幾好
套野幾好feel
仲有啲david lynch味
我記得條女造型好似rue
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞