美劇集中討論區(44) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
We Are Who We Are: Luca Guadagnino on Creating We Are Who We Are | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=TwhpovbIml0

見到review幾好
The Third Day: Invitation to the Set | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=q7caa58Mgt0
原來10月仲有套咁既野
對比起anya果套條trailer
呢套就咁睇trailer已經唔係幾開胃
https://www.youtube.com/watch?v=p4Okq1Wdpg0
都夠睇
casual果d好過劇cut出黎
記住瘋狂squat
因為nate 要佢去
好似屈左兩個人
tyler 同jules
要tyler自認攻擊maddy
要jules比假口供話見到tyler攻擊maddy
好似係....
味濃郁
無d咁既事
全部都係偏見同歧視

已下載,但都係睇下有無報告先
lily collins
must watch
睇個樣就夠,其他都係多餘
你睇埋我果份
Netflix 稍早宣布下一個原創影集將改編自中國作家劉慈欣科幻小說《三體》三部曲。

《三體》系列小說於 2015 年獲得科幻大獎雨果獎的最佳小說獎,作者劉慈欣不僅受到西方讀者關注,也在中國成為炙手可熱的作家。《三體》故事講述地球文明與「三體文明」之間微妙關係,其三部曲具有宏大的宇宙觀,同時提出歷史反思,刷新了外界對中國科幻小說的視野。

為了滿足全世界讀者期待,Netflix 找來一群才華洋溢的創作者組隊,包括《權力遊戲》製作團隊 David Benioff 與 DB Weiss 擔任影集的編劇與監製。
睇開啲影評話唔錯
淨係睇2個女都抵啦
唔係好鍾意Sarah paulson個樣
都會睇下嘅
hbo go冇好嬲呀
咁等你報告
才華洋溢的創作者組隊,包括《權力遊戲》製作團隊 David Benioff 與 DB Weiss 擔任影集的編劇與監製。

認真討論
呢本書已經寫完晒,個改編應該唔會爛.....掛?
呢個配搭可惜冇

諗起都覺得戴住口罩訓好痛苦
口罩面啲菌咪又係hi哂落枕頭度
係 ..好似餓住比人劏咁
有冇照過腸鏡冇得食野仲要你痾足成晚
可能S2洗白佢
條友現實仲要食埋zendaya
多好評 題材啱口味
又A24
果個位事後食野又離奇地唔算痛
反而剝智慧牙果晚食野慘啲

好記得個post話因為傷口近屎忽窿
做完手術之後每日痾屎慘過生仔
我都係睇完唔敢坐咁耐玩電話
唔介意睇女做主角多
不過有埋fez都係嚴重唔夠仔要平衡少少
呢套我自己連睇3集會難啲3粒鐘好攰
除非好好睇既劇 停唔到先會
其實你係最鐘意肥妹所以咁記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞