[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
唉,仲諗住出架電單車日日揸皮費會輕D
咁我考完牌先再諗

想皮費輕的話就揸綿羊啦

鍾意轉波既感覺
架46已經係自動波,唔想26都係

咁棍波嚟講26有好多選擇,點解咁多人唔建議新牌揸R6,因為佢個座姿同埋操控都唔適合新手
咁我考完牌先再諗

想皮費輕的話就揸綿羊啦

諗住msx125 皮費輕唔輕
咁我考完牌先再諗

想皮費輕的話就揸綿羊啦

鍾意轉波既感覺

咁棍波嚟講26有好多選擇,點解咁多人唔建議新牌揸R6,因為佢個座姿同埋操控都唔適合新手

其實開頭諗住R3
但怕揸耐左會心思思換車
同埋17年R3無左黑色
咁我考完牌先再諗

想皮費輕的話就揸綿羊啦

鍾意轉波既感覺

其實開頭諗住R3
但怕揸耐左會心思思換車

揸咩都係揸耐左會心思思想換車㗎啦
整架粗嘢練熟左先升級,好過你十幾萬買架新車之後零速跌車
咁我考完牌先再諗

想皮費輕的話就揸綿羊啦

鍾意轉波既感覺

其實開頭諗住R3
但怕揸耐左會心思思換車

你都岩,咁想問依家仲買唔買依隻色既全新
咁我考完牌先再諗

想皮費輕的話就揸綿羊啦

鍾意轉波既感覺

其實開頭諗住R3
但怕揸耐左會心思思換車

如果代理冇的話,可以試下問呢間
https://m.facebook.com/dsmotomalossi/?locale2=zh_HK

想皮費輕的話就揸綿羊啦

鍾意轉波既感覺

其實開頭諗住R3
但怕揸耐左會心思思換車

https://m.facebook.com/dsmotomalossi/?locale2=zh_HK

代理係唔係萬x達,定係有其他
咁我考完牌先再諗

想皮費輕的話就揸綿羊啦

我未揸過,不過125CC嚟講油錢都是4,5毫左右1公里,泊車睇你泊停車場定泊街,泊街就免費,其他保養消耗品更換應該都是幾舊水搞掂,好似係

鍾意轉波既感覺

其實開頭諗住R3
但怕揸耐左會心思思換車

代理係唔係萬x達,定係有其他

代理一定係得千里達,我上面條link果間係做水貨車,千里達幫你唔到的話,佢可以幫你訂返嚟香港
Msx sf 一升油行到80
Msx sf 一升油行到80

咁抵
學牌出唔出到小忍300?
又想出mt07

乜車都出到,萬惡嘅金錢可以幫到你
又想出mt07

出到 不過貴好多
想換胎有無邊間介紹 如果成日行龍祥道用邊種胎好?
我hj150條原裝胎好廢
19龍翔道 中線有條坑 我間車踩中之後ballout

點解條路咁爛 搞到差d無命

咁唔關條呔事喎
不過你揸150,條呔係會比較幼,避開佢啦唯有

咁唔關條呔事喎
不過你揸150,條呔係會比較幼,避開佢啦唯有

我頭先係骨位同其他車呔比較 發現我果條最幼
唯有等遲下換車
又想出mt07

出到 不過貴好多

係學保貴千幾2千姐
咁我考完牌先再諗

想皮費輕的話就揸綿羊啦

我未揸過,不過125CC嚟講油錢都是4,5毫左右1公里,泊車睇你泊停車場定泊街,泊街就免費,其他保養消耗品更換應該都是幾舊水搞掂,好似係

睇你點玩法
MSX玩改裝的話,皮費就好重
我自己就咁用嚟遊下車河、泊屋企樓下落冚,幾好養架
又想出mt07

出到 不過貴好多

係學保貴千幾2千姐

學保出小撚同mt07應該一樣價錢
不過樓上有位牌都未考就話想揸R6
無尾箱既巴打們 出街 頭盔點處理

扣喺seat位,可以落埋冚
再唔係就拎住

唔怕比人偷

冚有鎖架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞