[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
聽日考路試留名。。。。
有啲緊張。。。。。。。

考邊

天光道

Easy

好易

我1 2牌都係考天光道,我諗3 22都差唔多姐

天光道難在8字唔比練

肥左。。。。
8字無事。。。。
係右轉入去打8字時
左邊有架濕鳩van 片住落。。。。。
我出緊去dup唔dup停都死。。。。

屌佢老母

我考果日都有紅色跑車落緊
我仲兜緊上去迎頭
不過無急停扭返對面線
過左線果陣部紅色跑車已經走左所以繼續打
最後好似打左兩個佢就示意我停
成程無停過
最後pass左
請問各位巴絲
http://www.astone-helmets.com.tw/productB.php?item=6
e個牌子既鞋 香港有冇得買
想買z300, 二手都要40k

己見3字啦
頭先第一次上大帽山遊車河,好撚多R3、小忍喺度瞓彎
點解細CC車honda咁唔爭氣 大部分人都係放r3同小忍300
好似未見過有人放cbr300r 係咪同級上比較廢
點解細CC車honda咁唔爭氣 大部分人都係放r3同小忍300

改裝125好多人放架

改裝125好多人放架

125太細cc無乜性趣

巴打揸架125上山?

巴打揸架125上山?

係呀 我真係遊車河咋

巴打揸架125上山?

係呀 我真係遊車河咋

😎巴打一齊遊車河
今日強制第一堂揸

右手油門好難受控制好定咁比油,時快時慢
另外剎車成日早左收油,未到位就冇力去
下星期去報名學

竟然唔玩AMD玩26

睇黎你識我

冇呀 想學下 之後買架黎渣

硬件台JJ好難唔識你
係香港渣一排26好快會覺得AMD啲廢熱都唔係咁熱
今日下午玩左兩粒鐘 大山

巴打揸架125上山?

係呀 我真係遊車河咋

😎巴打一齊遊車河

跟隊

巴打住邊
去邊 而家出
有冇短手套推介?唔小心用熱水洗到對revit縮到變晒型
去邊 而家出

巴打住邊
上網睇到有架叫 deaelim vjf250
巴打們有咩意見?
好似幾靚仔
有冇group
入唔到呀 巴打
新手P牌想問下大家買車意見
小弟睇中兩部二手車

1 ) 16年 CB 190 R 行咗6xxx 賣 23k
2) 11年 CB 300 R 行咗 2xxxx 賣 30k

小弟多數係葵芳渣上瑪嘉烈同科學園返工

唔該大家比啲意見我

推介兩缸650CC 街車, 二手平均兩三萬
易揸皮費平, 有力水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞