[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

考大球場 排三個月

天光道打底 都七個月 痴撚線

睇觀駕個網排路試快過運輸署個網,係堅定流?
我訂左車,點樣報路試最好?

CB190?

觀駕 考天光道係快過 自己運輸署報
但最快都係大球場 三個月

本身諗住報港島,但過海好麻煩

你有學牌又有車,已經可以揸啦,慢慢排天光道囉
今日pass左強制
排撚到12月先路試

考大球場 排三個月

CB190?

知唔知點解觀駕會快D?
今日pass左強制
排撚到12月先路試

考大球場 排三個月

CB190?

知唔知點解觀駕會快D?

鬼知咩
我跟觀駕考, 如果肥左一次可唔可以轉過海考

CB190?

知唔知點解觀駕會快D?

鬼知咩

Why
下星期就攞車
新手第一次出街 身邊又無fd玩26
希望成個過程順利
肥左強制好灰...
琴日3點半考大球場 26

我3點搭2見前一個提早考完就去報到

即刻就有得考

個考官4-50歲到好似好趕時間收工

仲諗住會好撚塞 行樂活線又幾撚順暢

出第一個路口好多車果個位仲比空油打signal比我

好似想叫我快D呢個位出

當然我沿途又無事好好渣到返去

熄匙入去1分鐘都唔洗就走得...

比signal你咁爽
我果陣考, 渣到番去未停車個官已經上左去唔等我
下星期就攞車
希望成個過程順利

咩車,邊道拎 陪下你囉
想買部600跑車? 有咩好推介?
諗緊GsxR750 同 kawa636
想買部600跑車? 有咩好推介?
諗緊GsxR750 同 kawa636

R6 換車二手價硬 多人接
下星期就攞車
希望成個過程順利

咩車,邊道拎 陪下你囉

垃圾國產車hj150 我都係試下靠自己先 反正楂電單車都係要獨立
下星期就攞車
希望成個過程順利

咩車,邊道拎 陪下你囉

垃圾國產車hj150 我都係試下靠自己先 反正楂電單車都係要獨立

操好啲等你遊車河
新牌仔想出架車

有咩推介 唔太like ninja 300呢d周街都有既車

街車/啡鈴都OK

KTM
我都過左強制試,想出車,下個月先拎學牌,有無新手whatsapp群可加?
新牌仔想出架車

街車/啡鈴都OK

KTM

rc 390? r3呢架點睇

R3 咪又係 周街係 有咩分別?
Duke 390 2017 facelift 左幾靚仔
新牌仔想出架車

街車/啡鈴都OK

KTM

有冇邊架唔係公廁又唔太貴又性能好

budget希望係40-50k左右

遲D有錢想整返架BMW

好似有架~300CC, 香港有未?
新牌仔想出架車

街車/啡鈴都OK

KTM

遲D有錢想整返架BMW

300cc 5萬budget
性能差唔會遠 中意邊架個樣就買邊架啦
新牌仔想出架車

街車/啡鈴都OK

KTM

遲D有錢想整返架BMW

300cc 5萬budget
性能差唔會遠 中意邊架個樣就買邊架啦

見樓上有隻澳洲牌子KTM
有架rc 390好似幾正咁
不過信唔過澳洲野
有冇人對呢隻牌子有認識?

巴絲推幾架出黎比我簡下呀

街車都無所謂

你要有啲要求/條件先,否則就同自己抽籤揀無乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞