[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
新手P牌想問下大家買車意見
小弟睇中兩部二手車

1 ) 16年 CB 190 R 行咗6xxx 賣 23k
2) 11年 CB 300 R 行咗 49xxx 賣 30k

小弟多數係葵芳渣上瑪嘉烈同科學園返工

唔該大家比啲意見我

有冇人可以比啲意見我呀

我會買300cc

加少少 2手小忍300
小弟睇中兩部二手車

2) 11年 CB 300 R 行咗 49xxx 賣 30k

唔該大家比啲意見我

有冇人可以比啲意見我呀

我會買300cc

加少少 2手小忍300

再加小小 小忍300 新車
小弟睇中兩部二手車

唔該大家比啲意見我

有冇人可以比啲意見我呀

我會買300cc

加少少 2手小忍300

再加小小,你個名
小弟睇中兩部二手車

唔該大家比啲意見我

有冇人可以比啲意見我呀

我會買300cc

加少少 2手小忍300

再加小小,你個名

唔係加小小啦
小弟睇中兩部二手車

唔該大家比啲意見我

有冇人可以比啲意見我呀

我會買300cc

加少少 2手小忍300

忍300 而家真係3萬幾有真係差少少姐
小弟睇中兩部二手車

唔該大家比啲意見我

有冇人可以比啲意見我呀

我會買300cc

加少少 2手小忍300

買Z300 啦
好過mt03

Easy

好易

我1 2牌都係考天光道,我諗3 22都差唔多姐

天光道難在8字唔比練

肥左。。。。
8字無事。。。。
係右轉入去打8字時
左邊有架濕鳩van 片住落。。。。。
我出緊去dup唔dup停都死。。。。

屌佢老母

今朝九點考,肥右腳。
殘疾人士可唔可以考26,想斬咗右腳佢。

我琴日考都肥落右腳
最後入試場前突然有小學生行過dup 停之後失平衡落右腳

小學雞正仆街

重考有邊間抵屌
下星期去報名學

天光道

Easy

好易

天光道難在8字唔比練

肥左。。。。
8字無事。。。。
係右轉入去打8字時

屌佢老母

今朝九點考,肥右腳。

我琴日考都肥落右腳

入試場個位唔係一眼望曬咩,有車阻住?
見到有人有車就幾大都俾人過左先啦,考官大條道理肥你

Easy

好易

天光道難在8字唔比練

肥左。。。。
8字無事。。。。
係右轉入去打8字時

屌佢老母

今朝九點考,肥右腳。

我琴日考都肥落右腳

小學雞正仆街

重考有邊間抵屌

鏗鏘得唔得呀各位巴打絲打

好易

天光道難在8字唔比練

肥左。。。。
8字無事。。。。
係右轉入去打8字時

屌佢老母

今朝九點考,肥右腳。

我琴日考都肥落右腳

入試場個位唔係一眼望曬咩,有車阻住?
見到有人有車就幾大都俾人過左先啦,考官大條道理肥你

泊左車係度
小弟睇中兩部二手車

唔該大家比啲意見我

有冇人可以比啲意見我呀

我會買300cc

加少少 2手小忍300

買Z300 啦
好過mt03

其實揸落兩部差唔多
如果揀呢兩部既話 睇外型同色揀啦

邊間 明明我考前都補左2粒

觀駕
可能因為我考下就
佢上就都考緊試

觀駕強制可以補鐘,但係如果有人考緊冇得用考果個場操,得翻露天果面

我個時都係考下就 照補左2粒
第一粒因為有人考緊 所以得室外 但考試好快 佢地半粒鐘考完 之後我去問阿sir 可唔可以入去練
之後我得自己一個係室內練左半粒 冇停過咁打八字 完左個個鐘先有其他學生黎練 覺得好爽[/quote]
係呀,一考完就可以用,少人練真係爽好多
OFFICE HOUR去操真係一兩個人玩哂成個場
小弟睇中兩部二手車

唔該大家比啲意見我

有冇人可以比啲意見我呀

我會買300cc

會行高速一定CB300R
但搵架咪數少啲好啲
唔夠筆直就190R算
下星期去報名學

竟然唔玩AMD玩26

天光道難在8字唔比練

肥左。。。。
8字無事。。。。
係右轉入去打8字時

屌佢老母

今朝九點考,肥右腳。

我琴日考都肥落右腳

小學雞正仆街

重考有邊間抵屌

鏗鏘得唔得呀各位巴打絲打

搶左快期先啦
我想搵返一個學神,唔知佢有無上連登
今日28號夜晚係天光道學車嘅,佢今日應該係導師堂黎,之後我泊咗架車係佢對面
佢就同我講野,話考到牌會買MT

有無人識嘅位師兄?
小弟睇中兩部二手車

唔該大家比啲意見我

有冇人可以比啲意見我呀

我會買300cc

會行高速一定CB300R
但搵架咪數少啲好啲
唔夠筆直就190R算

多謝咁多位意見
日本牌子Kabuto頭盔值得考慮
下星期去報名學

竟然唔玩AMD玩26

睇黎你識我

冇呀 想學下 之後買架黎渣
想買z300, 二手都要40k
想買z300, 二手都要40k

買新車好過,二手可能要整,差唔多價錢
🤦🏻‍♂️沙駕d 車真係...架架d 油門同break 都好唔同...
打斜8 好似要重新適應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞