[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
路試自修8堂其實夠唔夠考
係咪天才先pass 到

我嗰陣得6節,用咗3節打8字
再問人借車練路線

要留意下邊個時間少人練斜8
我試過同3個師兄輪姦一條斜路
排都排到仆街

完全無諗過呢個問題

岩岩睇返我沙駕補課得4節, total用左$4500
八字出街野各玩兩次就考
我記得有兩節係考前先用

巴打1 take?
有無Mt07巴打?請問上公路開到100會唔會好震同飄?因為見佢同級算輕但又好想買又要成日跑屯公

輕鬆 成700cc , 渣100都震既話 可以推落海

點解近排又多人放mt07

26玩一陣就放好正常,十萬買玩幾年當七萬賣返出去,大把人唔旨在
岩岩pass返工需要日日行屯公
出部150羊係咪好吃力?
諗緊出force 155定 300羊
岩岩pass返工需要日日行屯公
出部150羊係咪好吃力?
諗緊出force 155定 300羊

P牌最多都係行70架姐,慢綫夠晒啦

因為開始有小毛病要整,架車無樂趣,發現揸架10年前既FZ6重過癮。。。
襯仲有人吹捧咪快手甩左佢換第二架
今晚又濕身
我差唔多半年前PASS左 我會提議信心不大既巴如果你考沙駕可以試下佢個模擬試,佢真係提到我衰既野 同你拿兩個鐘學既價錢差唔多
想問下你地用乜背囊
想搵啲落雨都唔驚
同埋落雨會唔會渣
渣既話會點防水
想問下你地用乜背囊
想搵啲落雨都唔驚
同埋落雨會唔會渣
渣既話會點防水

著雨嬲,
之前有隻澳門朋友買比我,暴雨都可以淨係濕鞋面,
成身乾嘅,好似小紅帽件斗篷咁,
不過著起身非常樣衰

要型就當然唔著啦,暴雨濕身26
男人的浪漫
想問下你地用乜背囊
想搵啲落雨都唔驚
同埋落雨會唔會渣
渣既話會點防水

著雨嬲,
不過著起身非常樣衰

男人的浪漫

但防水衫褲好撚焗身, 香港夏天
最後選擇落雨少出車,二來安全問題
想問下你地用乜背囊
想搵啲落雨都唔驚
同埋落雨會唔會渣
渣既話會點防水

著雨嬲,
不過著起身非常樣衰

男人的浪漫

冇錯
雖然雨水冇濕身,不過焗撚到成身汗
而且大雨真係好危險,啲濕鳩路又多水氹,又跣
想問下你地用乜背囊
想搵啲落雨都唔驚
同埋落雨會唔會渣
渣既話會點防水

著雨嬲,
不過著起身非常樣衰

男人的浪漫

冇錯

落雨揸你會發現自己感官100%全開,集中力前所未有咁集中,個feel好正
想問下你地用乜背囊
想搵啲落雨都唔驚
同埋落雨會唔會渣
渣既話會點防水

著雨嬲,
不過著起身非常樣衰

男人的浪漫

冇錯

落雨揸你會發現自己感官100%全開,集中力前所未有咁集中,個feel好正

有時無得避既,見好天又無睇天文台,渣渣下落雨點都要搵野遮
仲未搵到啲岩心水既雨褸雨衣
想問下你地用乜背囊
想搵啲落雨都唔驚
同埋落雨會唔會渣
渣既話會點防水

著雨嬲,
不過著起身非常樣衰

男人的浪漫

冇錯

timber land, columbia 果啲得唔得?
想問下油站個氣泵教岩個數之後禁個車輪制會唔會泵快d
同埋你地點先覺得泵滿左

乜都唔識

部部車和胎都唔同,人嘅重量又唔同,車廠有標準跟,打太多覺得部車跳就打少d,自己出多車,慢慢試
想問下

巴打有冇用pk膠?

你地喺邊到整?

pish
想問下

巴打有冇用pk膠?

你地喺邊到整?

pish

呢啲唔係個個都淘架咩
Lm
想問下你地用乜背囊
想搵啲落雨都唔驚
同埋落雨會唔會渣
渣既話會點防水

著雨嬲,
不過著起身非常樣衰

男人的浪漫

冇錯

因為驚炒車

好似睇Matrix3 咁
想問下你地用乜背囊
想搵啲落雨都唔驚
同埋落雨會唔會渣
渣既話會點防水

著雨嬲,
不過著起身非常樣衰

男人的浪漫

冇錯

timber land, columbia 果啲得唔得?

完全冇撚用

只要有拉鏈,扭,魔術貼,或者唔係一幅過嘅都會入撚哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞