[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
係車迷城買左隻AIROH full face
買完先醒起要check sticker
竟然一張都冇

有冇巴打知點解
買左2k

送貼紙俾你貼?
間野食水出名深,2k算平啦

佢冇比貼紙我呀
我買個隻係 AIROG movement-s

買左呢隻
https://www.airoh.com/motorcycle-helmets/full-face/movement-s

睇下條頭盔帶有冇?
我個款airoh係個到

今晚番去望望

原來你個款同我個款一樣
你咩色?

呢隻幾錢
初哥留名 想出ninja 300 有冇人放
PS:路試交足戲唔落黃金右腳就冇死
P牌左一個月,準備買cb190r.
有無人試過車行上會?手續煩唔煩?
同埋係咪比錢落訂之後就要即刻買牌費同保險?

去過太平道睇過一次,問佢野淨係答我你落訂之後我地會幫你搞架啦。咁第一次買車緊係想知多d, 蝦我呢d毒撚

岩岩出黎做野, 今個月得10k閒錢,但又心急想快d訂車,所以想上會。但係我出糧無糧單,銀行户口得一次出糧紀錄,驚唔夠料上唔到會。
好鐘意落雨揸26

打到好痛,重要底褲都濕哂

去過太平道睇過一次,問佢野淨係答我你落訂之後我地會幫你搞架啦。咁第一次買車緊係想知多d, 蝦我呢d毒撚

岩岩出黎做野, 今個月得10k閒錢,但又心急想快d訂車,所以想上會。但係我出糧無糧單,銀行户口得一次出糧紀錄,驚唔夠料上唔到會。

借銀行低息D,同可以自己keep牌簿

鴨駕聽講好容易
始終想圓心願考左個牌
揸都係46返工

港駕嗰啲路試堂應該全部都係喺weekday,我嗰陣都要攞假上

唔是掛
有無weekend course

都係得一堂鴨仔團姐,要上咗先可以租佢車出車

路試一堂鴨仔 然後自己操?

我嗰陣得一堂「導師指導路面練習」,之後就係自己操
規定要上呢堂

有星期六日堂嫁,不過就非常搶手
一係就晚上

我真係唔知
R6
其實呢個年代嘅新車仲使唔使run-in
agv定nolan好?

燦基不嬲串過馬撚,問佢地無用
agv定nolan好?

直接去試
agv定nolan好?

某頭盔舖老細同我講,除左賣成八千銀既羅絲款,a記其他款都係大陸造,所以價錢二千幾就有,n記就真係意大利造,價錢都係千幾二千起,交通警都係戴n記
agv定nolan好?

某頭盔舖老細同我講,除左賣成八千銀既羅絲款,a記其他款都係大陸造,所以價錢二千幾就有,n記就真係意大利造,價錢都係千幾二千起,交通警都係戴n記

早幾日去頭盔王,有隻碳纖Agv賣7000幾
棍車空波真係好on9,應該獨立整一個掣,停車想要空波時硬係踩唔到,一轉二時又會踩到空波

咩車?

通常大 CC 車都唔會有呢個毛病,因為個波箱極力子設計唔同

習慣下停車前入定 N 波或者呼啖油即刻入 N 波啦

係咪有得改到單車咁手撥波

不如你番去渣羊啦

掃桿埔報邊間?

自己上運輸署報,再出部車自己學

鴨駕聽講好容易
始終想圓心願考左個牌
揸都係46返工

港駕嗰啲路試堂應該全部都係喺weekday,我嗰陣都要攞假上

唔是掛

規定要上呢堂

一係就晚上

平日晚上有無

掃桿埔報邊間?

自己上運輸署報,再出部車自己學

鴨駕聽講好容易
始終想圓心願考左個牌
揸都係46返工

唔是掛

規定要上呢堂

一係就晚上

平日晚上有無

利申 住香港仔
棍車空波真係好on9,應該獨立整一個掣,停車想要空波時硬係踩唔到,一轉二時又會踩到空波

咩車?

通常大 CC 車都唔會有呢個毛病,因為個波箱極力子設計唔同

習慣下停車前入定 N 波或者呼啖油即刻入 N 波啦

係咪有得改到單車咁手撥波

不如你番去渣羊啦

我慣左臨停晒前入定空波 既方便又快捷
agv定nolan好?

nolan頭盔王同利力有無得試?有人話頭盔王食水深
agv定nolan好?

nolan頭盔王同利力有無得試?有人話頭盔王食水深

有得試
係咪食水深我就唔知
點入油先最平?
準備做車主,乜都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞