[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有無巴絲一齊組隊岀車遊車河?
利申p咗三個月,到依家都唔敢自己揸遠少少

住邊巴打

將軍澳友

油塘 將軍澳返工,幾時走返轉?

隨時行得 有無路線帶細佬我行下?我黎黎去去都只係走西貢清水灣

巴打有無TG?你咩車?我大羊咋

有呀!揸rr150
觀駕PASS左強制 想去鴨駕報
有無巴打可以報下價

之前追過下其他po見到有二千尾
http://www.meg.hk/site/index.php?main_page=product_info&cPath=64&products_id=655
呢個plan又係得返工時間

做咩唔自己報掃桿埔

掃桿埔報邊間?

自己上運輸署報,再出部車自己學
有無巴絲一齊組隊岀車遊車河?
利申p咗三個月,到依家都唔敢自己揸遠少少

住邊巴打

將軍澳友

油塘 將軍澳返工,幾時走返轉?

隨時行得 有無路線帶細佬我行下?我黎黎去去都只係走西貢清水灣

巴打有無TG?你咩車?我大羊咋

有呀!揸rr150

add我TG ballballbasket
有無巴打可以報下價

http://www.meg.hk/site/index.php?main_page=product_info&cPath=64&products_id=655

做咩唔自己報掃桿埔

掃桿埔報邊間?

鴨駕聽講好容易
始終想圓心願考左個牌
揸都係46返工
請問多唔多巴打既電單車係泊室內停車場?
我想買靚車唔想泊街⋯屋企對面有個場$750

抵屌啦750

我打算26做假日車
唔想泊街 加上我住個區好雜下
$750抵? 新手唔知價

哂命呀下仆街

我樓下千四呀

痴線,邊頭?
我46 $900爛地,26 $600有蓋
鴨駕換左新車

HRC紅白藍
就完P,以廢老style出車

緊張...
16號考路試 仲有6堂..
8字半捅水..出街仲未熟路 等死
鴨駕換左新車

HRC紅白藍

元駕尋日上路試堂學都換左一半呢款車
有無巴打試過自己換牛角?難唔難換?

鴨駕換左新車

HRC紅白藍

成本平過msx,又無suzuki同yamaha果d咁遠古
呢輪抄到仆街,有無人都奶野
想出架xsr900
鴨駕換左新車

HRC紅白藍

沙駕都換咗
鴨駕換左新車

HRC紅白藍

沙駕都換咗

歡駕啲牛肺幾時先肯湯
鴨駕換左新車

HRC紅白藍

沙駕都換咗

駕啲牛肺幾時先肯湯
有無巴打可以報下價

做咩唔自己報掃桿埔

掃桿埔報邊間?

鴨駕聽講好容易
始終想圓心願考左個牌
揸都係46返工

港駕嗰啲路試堂應該全部都係喺weekday,我嗰陣都要攞假上
緊張...

練多啲斜8,上YouTube認路
緊張...

練多啲斜8,上YouTube認路

共勉之巴打...我23號考
係車迷城買左隻AIROH full face
買完先醒起要check sticker
竟然一張都冇

有冇巴打知點解
買左2k
係車迷城買左隻AIROH full face
買完先醒起要check sticker
竟然一張都冇

有冇巴打知點解
買左2k

送貼紙俾你貼?
間野食水出名深,2k算平啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞