[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
星期六拎新車

force155

諗住番工代步

不過要泊骨位

睇到巴打話 泊街又易整花又驚比人搞部車又剩

依家都諗緊點好

屋企樓下就有個停車場

平時就泊入面
想問我雪藏牌可唔可以掛p?
邊到有得買電單車個p?
請問各位巴打考天光道有冇邊度租車好介紹 ?觀駕啲車廢到...

K&K driving school
邊到有得買電單車個p?

得,要守翻P牌規則
普通汽車或者電單車用品店都有
邊到有得買電單車個p?

得,要守翻P牌規則

唔知你假膠定點
唔洗守架,討論過好多次啦,你過70俾人周,唔通佢扣番你落p?

Btw雪藏牌咪慢慢小心渣囉,掛個p唔會好d,調番轉講一樣有人蝦9 牌
邊到有得買電單車個p?

得,要守翻P牌規則

唔知你假膠定點
唔洗守架,討論過好多次啦,你過70俾人周,唔通佢扣番你落p?

Btw雪藏牌咪慢慢小心渣囉,掛個p唔會好d,調番轉講一樣有人蝦9 牌

查左查,的確係無規定要跟P牌規矩,但如果唔跟,俾交通警見到又會俾佢查,自己搵麻煩
星期六拎新車

force155

諗住番工代步

不過要泊骨位

睇到巴打話 泊街又易整花又驚比人搞部車又剩

依家都諗緊點好

屋企樓下就有個停車場

平時就泊入面

出街盡量泊啲文明少少嘅地方囉
不過都唔驚得咁多,自己泊好啲,唔好挨咁埋隔離車,咁就冇咁易爛鏡、鬆牛角
想問點解成日見d街車泊骨位都係落側架?
唔係落大架安全d咩
唔係落大架安全d咩

唔係每部車都有大架
如果我嗰部有,我一定會落
唔係落大架安全d咩

唔係每部車都有大架

真係唔知 我以為所有車都有大架
唔係落大架安全d咩

唔係每部車都有大架

好多街車、啡鈴都冇
我部msx細,不過落咗側架之後,佔嘅位置同一部落咗大架嘅綿羊差唔多
唔係落大架安全d咩

唔係每部車都有大架

好多街車、啡鈴都冇
我部msx細,不過落咗側架之後,佔嘅位置同一部落咗大架嘅綿羊差唔多

巴打 你架msx有無改野
考慮買支疏水噴霧玩下先
考慮買支疏水噴霧玩下先

我想買支噴落頭盔到
考慮買支疏水噴霧玩下先

我想買支噴落頭盔到

噴鞋噴褲, 頭盔鏡唔知得唔得??
考慮買支疏水噴霧玩下先

我想買支噴落頭盔到

噴頭盔既就要用鍍膜/車蠟
想問下泊街唔落cum比雨淋架車會唔會有事

有機會啲錶板,燈罩入水,有層霞氣喺度

唉一陣去睇雨架車先 我上網買左cum不過未運到

唉一陣去睇雨架車先 我上網買左cum不過未運到

巴打果架如果係新車會好少少
單缸震唔震都要睇車

渣過雲豹150同duke200

雲豹150 5000轉都好震,7000轉頂唔順

Duke 200 7000轉都唔覺震
想問下街車個座墊點樣打開?又唔見有鎖鏈孔
單缸震唔震都要睇車

渣過雲豹150同duke200

雲豹150 5000轉都好震,7000轉頂唔順

Duke 200 7000轉都唔覺震

依到好似冇人渣小星 問唔到意見

我搵到啦 原來真係有個鎖

我搵到啦 原來真係有個鎖

屎忽位有得開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞