[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
請問多唔多巴打既電單車係泊室內停車場?
我想買靚車唔想泊街⋯屋企對面有個場$750

抵屌啦750

我打算26做假日車
唔想泊街 加上我住個區好雜下
$750抵? 新手唔知價

巴打住邊呀
26 車位都唔係貴唔貴問題,一位難求呀而家
26 車位都唔係貴唔貴問題,一位難求呀而家

有冇巴打可以教下打斜8果時點樣易啲定油?,岩先第一日學發現自己成日俾油唔穩定
有無巴絲一齊組隊岀車遊車河?
利申p咗三個月,到依家都唔敢自己揸遠少少

最好有返一定技術, 開得穩少少, 識多少少路先跟人出車.
如果唔係有人開得快, 你心急跟的話好易出事

抵屌啦750

我打算26做假日車

有位1千都屌啊.樓下600都無位. 想買gsxs750得骨位
有冇巴打可以教下打斜8果時點樣易啲定油?,岩先第一日學發現自己成日俾油唔穩定

用腳BRAKE控制速度, 隻手唔郁就自然定到油

抵屌啦750

我打算26做假日車

巴打住邊呀

住九龍城區⋯ 好多南亞人
26假日車 連續幾日泊街唔放心⋯

打下平地練下先

打下平地練下先

轉灣果下身要少少偏埋轉果邊
會轉得順d, 眼望遠, 唔好驚炒
用多d腳制

呢個真,打8字係用眼打
眼望邊,車去邊
立一立個膊都即刻隊埋去
各位巴絲有無開whatsapp group交流下?

小弟剛剛pass左強制 要排到8月再學
想問下路試跟學院個plan 6堂導師指導再加8堂自己練夠唔夠?

小弟剛剛pass左強制 要排到8月再學
想問下路試跟學院個plan 6堂導師指導再加8堂自己練夠唔夠?

到時唔夠再買都未遲啦

抵屌啦750

我打算26做假日車

巴打住邊呀

住屯門
樓下對面450

打下平地練下先

用多d腳制

呢個真,打8字係用眼打
眼望邊,車去邊
立一立個膊都即刻隊埋去

唔該哂各位巴打

抵屌啦750

我打算26做假日車

巴打住邊呀

咁租啦

抵屌啦750

我打算26做假日車

哂命呀下仆街

我樓下千四呀

啱啱落咗訂買MSX125
第一次做車主
啱啱俾人偷咗個車尾袋連車冚呀Diu
泊低咗半個鐘only

打下平地練下先

用多d腳制

呢個真,打8字係用眼打
眼望邊,車去邊
立一立個膊都即刻隊埋去

唔該哂各位巴打

放膽打,唔使望膊
望嚟都冇用,因為9成9都唔會救到車
由佢撞,低速唔會死人,跌學院車唔緊要

住邊巴打

將軍澳友

油塘 將軍澳返工,幾時走返轉?

隨時行得 有無路線帶細佬我行下?我黎黎去去都只係走西貢清水灣
而家停車場貴到痴線,$5-600一個月仲話平
以前一直泊開3百幾,領展一入場就搞到年年加雙位價

住邊巴打

將軍澳友

油塘 將軍澳返工,幾時走返轉?

隨時行得 有無路線帶細佬我行下?我黎黎去去都只係走西貢清水灣

環香港島啦
啱啱俾人偷咗個車尾袋連車冚呀Diu
泊低咗半個鐘only

過夜都係泊車場穩陣⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞