[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
想問下

巴打有冇用pk膠?

你地喺邊到整?

pish

呢啲唔係個個都淘架咩

可能當年車款新,之前淘仔d款好柒,又抄唔足款,個款似但又印個大陸拼音logo

著雨嬲,
之前有隻澳門朋友買比我,暴雨都可以淨係濕鞋面,
成身乾嘅,好似小紅帽件斗篷咁,
不過著起身非常樣衰

要型就當然唔著啦,暴雨濕身26
男人的浪漫

但防水衫褲好撚焗身, 香港夏天
最後選擇落雨少出車,二來安全問題

冇錯
雖然雨水冇濕身,不過焗撚到成身汗
而且大雨真係好危險,啲濕鳩路又多水氹,又跣

落雨揸你會發現自己感官100%全開,集中力前所未有咁集中,個feel好正

有時無得避既,見好天又無睇天文台,渣渣下落雨點都要搵野遮
仲未搵到啲岩心水既雨褸雨衣

timber land, columbia 果啲得唔得?

完全冇撚用

只要有拉鏈,扭,魔術貼,或者唔係一幅過嘅都會入撚哂

motoGP咁都一樣濕,怕濕就唔好出車
我差唔多半年前PASS左 我會提議信心不大既巴如果你考沙駕可以試下佢個模擬試,佢真係提到我衰既野 同你拿兩個鐘學既價錢差唔多

我嗰陣自己跟住啲鴨仔團咋
有無巴絲一齊組隊岀車遊車河?
利申p咗三個月,到依家都唔敢自己揸遠少少
早兩日報左沙駕
留個名學野

住邊巴打
早兩日報左沙駕
留個名學野

預1 take強制、路試嘅話1年後先有P
想問下油站個氣泵教岩個數之後禁個車輪制會唔會泵快d
同埋你地點先覺得泵滿左

乜都唔識

部部車和胎都唔同,人嘅重量又唔同,車廠有標準跟,打太多覺得部車跳就打少d,自己出多車,慢慢試

咁姐係唔禁果個制都無分別

你睇下個制上面寫住咩先
我最近買左部 ninja300 但係依家條鏈好鬆
可以點搞??
有無巴打揸smax?
想問坐位下面擺唔擺得落full face 一個正常size shoie z7
有無巴打揸smax?
想問坐位下面擺唔擺得落full face 一個正常size shoei z7
有無巴打揸smax?
想問坐位下面擺唔擺得落full face 一個正常size shoei z7

住邊巴打

將軍澳友
可以點搞??

換鏈或者搵車房攝鏈
你買2手?
比車房執執d 消耗品
有無巴打揸smax?

今日走過去銀星睇 佢話擺唔落
唉起個大架個時跌左車
唔該晒啱先幫我執車個師兄
有冇咩方法可以易啲起大架
唉起個大架個時跌左車
唔該晒啱先幫我執車個師兄
有冇咩方法可以易啲起大架

下,首先你要留塊地平唔平
扶正架車,踩大架,令兩點掂住地
雙手捉住架車左牛角同後扶手
大力踩落去,同時右手向上向後抬

我都係

住邊巴打

將軍澳友

油塘 將軍澳返工,幾時走返轉?
可以點搞??

換鏈或者搵車房攝鏈
你買2手?
比車房執執d 消耗品

我買二手嫁
換鏈或者攝鏈大約幾多錢
請問多唔多巴打既電單車係泊室內停車場?
我想買靚車唔想泊街⋯屋企對面有個場$750

抵屌啦750

抵屌啦750

我打算26做假日車
唔想泊街 加上我住個區好雜下
$750抵? 新手唔知價

抵屌啦750

我打算26做假日車
唔想泊街 加上我住個區好雜下
$750抵? 新手唔知價

牛頭角公屋都要490啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞