[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
啱啱喺樓下見到架五、六十年代嘅BMW R
去睇左部xmax300實物
依家訂要十月先有車拎
拎左牌冇耐 啱啱訂左車 1個禮拜後拎得
除左碟鎖/車冚/車冚鎖 仲有咩野道具要買定

利申: R3
想問轉急灣有咩技巧 成日轉d 90度灣都要勁慢轉 驚派車

Out in out
腳夾油缸
上身放鬆
視線望出灣方向

假設我轉右灣 個身係咪跟住向右傾?

梗架啦
想問下咁多位巴打,我p牌左一星期,想買巡航車,有邊個牌子邊個型號好用?

直上哈利啦

Harley750新車宜家賣8萬8,但街車樣同印度製

我都諗住渣巡航, 遲D睇下駕院有冇得試渣先再決定買唔買
想問下咁多位巴打,我p牌左一星期,想買巡航車,有邊個牌子邊個型號好用?

直上哈利啦

應該無
反而去柴灣哈利專門店任坐任試

一對P牌呢?

直上哈利啦

應該無
反而去柴灣哈利專門店任坐任試

有....但好貴囉, HKD 8XX 兩粒鐘
機車啡鈴巡航大羊都好似齊

一對P牌呢?

裝箱

一對P牌呢?

裝箱

係喎 真係唔記得左個p牌 thx
btw 孭住個箱都唔會裝箱

一對P牌呢?

裝箱

手機支架同雨衣
今朝攞咗車 force155

玩咗20幾k

夜晚再揸過

想問下巴打 車頭p牌用咩癡好

我用膠紙 癡唔穩

自私玩

今日揸咗個中午同夜晚

行咗100k到

中午攞車 周圍行陣 番屋企

夜晚揸屯公 試下平時番公司條路

之後去元朗食b仔

然後跟個fd上大山

跟住見到有位師兄部私家車出咗d意外

卡住行唔到 8 9個人幫佢手推 最尾搞掂咗
旭得番

然後揸多陣都完左今日 番屋企

想問下巴打 新車有咩地方要注意 保養下
錫住自己部車

BTW 屯公好易過70 我p牌 比緊定油 成日都要收油
女朋友同兩老終於點頭比我考26
想問下係唔係強製報官駛,路試搵貴記果D師父會好D?
定係官駕一條龍?

自己搵師傅
同考46 差唔多, 師傅通常都幫你搞晒文件野

一對P牌呢?

裝箱

手機支架同雨衣

巴打有冇雨褸推介
係一件過冚晒全身? 定平日果d便利風衣

X星定代理?

可以咁快有車

伸:都係P,係代理落訂買mt07, 要兩個月先有車

X星定代理?

可以咁快有車

伸:都係P,係代理落訂買mt07, 要兩個月先有車

代理呀 其實佢係清2016款
送一年牌費 反正都冇改動
咪扑鎚算
有冇巴打知adiva 係香港係唔係得土瓜灣個到有得買?
如果我想去試下車得唔得?
我都係P牌尋日攞咗 Force 155, 等左成個月

唉, 我之前落完訂後, 買左個碟鎖 Abus Granit 68, 點知Force 用唔到...

原價$850, $600有冇巴打o岩?

唉, 我之前落完訂後, 買左個碟鎖 Abus Granit 68, 點知Force 用唔到...

咁似
搵位泊真係好撚麻煩。有無人可以介紹下紅磡附近有無月租車場?
新牌出 vespa px150 手波 夠玩嗎

我都試過 屌d碟孔太撚細,穿唔撚入
迫住全新平放
新牌出 vespa px150 手波 夠玩嗎

睇你點玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞