[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

我想問e架係咩款?

PS250

好唔好揸?

唔知,不過矮人都渣得掂,好多野改,二手價仲好硬

我想問e架係咩款?

PS250

好唔好揸?

我見到有架要4萬
其實點解msx125咁多人買又咁貴
125應該正常都唔夠架喎

買來當玩具代步, 好多人收埋架大車好少渣
125試下上公路包爽,大風少少都飄黎飄去要好集中精神特別大車經過,仲要望實地下小心凹位或者垃圾 。我150cc因爲成日上公路頂唔順要轉車

我想問e架係咩款?

PS250

好唔好揸?

零儲物空間,
真係要對呢個款"好有愛"先可以揸
(裝尾箱就算鳩數啦 )
agv定nolan好?

某頭盔舖老細同我講,除左賣成八千銀既羅絲款,a記其他款都係大陸造,所以價錢二千幾就有,n記就真係意大利造,價錢都係千幾二千起,交通警都係戴n記

早幾日去頭盔王,有隻碳纖Agv賣7000幾

nolan 碳纖4000幾咋喎
利申帶緊802太空人 (好似自爆咗)
agv定nolan好?

某頭盔舖老細同我講,除左賣成八千銀既羅絲款,a記其他款都係大陸造,所以價錢二千幾就有,n記就真係意大利造,價錢都係千幾二千起,交通警都係戴n記

早幾日去頭盔王,有隻碳纖Agv賣7000幾

nolan頭盔王同利力有無得試?有人話頭盔王食水深

有得試
係咪食水深我就唔知

點解唔去安定?n記代理
點入油先最平?
準備做車主,乜都唔識

買左咩車

MSX125

125唔洗驚啦,點玩都咁慳
點入油先最平?
準備做車主,乜都唔識

買左咩車

MSX125

巴打幾時拎車

燦基要我預兩星期,到時再電聯

到時出車

好多人買嚟玩改裝,好撚多改裝件,好快就改到貴過部車
點入油先最平?
準備做車主,乜都唔識

買左咩車

MSX125

125唔洗驚啦,點玩都咁慳

玩玩下就多架啦
125試下上公路包爽,大風少少都飄黎飄去要好集中精神特別大車經過,仲要望實地下小心凹位或者垃圾 。我150cc因爲成日上公路頂唔順要轉車

行過一次青嶼幹線,好撚正
想出架羊仔代步
台灣羊定係日本羊好?
想出架羊仔代步
台灣羊定係日本羊好?

諗緊出 downtown350 定 gts 300
想出架羊仔代步
台灣羊定係日本羊好?

GTS 300 la
今日過左強制 導師指導排到10月中

可以考慮下買部車玩住先

天光道

可以考慮下買部車玩住先

借架車黎玩下

有咩好玩
想出架羊仔代步
台灣羊定係日本羊好?

GTS 300 la

定係honda forza300
r3 路過
想出架羊仔代步
台灣羊定係日本羊好?

GTS 300 la

定係honda forza300

gts300

天光道

天光道d期真係好柒
Btw 導師指導真心冇乜用 自己租車練多d好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞