[26] 繼續電單車經驗交流 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有無巴絲一齊組隊岀車遊車河?
利申p咗三個月,到依家都唔敢自己揸遠少少

住邊巴打

將軍澳友

油塘 將軍澳返工,幾時走返轉?

隨時行得 有無路線帶細佬我行下?我黎黎去去都只係走西貢清水灣

巴打有無TG?你咩車?我大羊咋
啱啱落咗訂買MSX125
第一次做車主

恭喜,一直想試,邊道買,咩色,會改喉
第一次做車主

巴打唔係不嬲都揸緊架125㗎咩?
第一次做車主

🤔佢好似話之前問人借車
有冇巴打可以教下打斜8果時點樣易啲定油?,岩先第一日學發現自己成日俾油唔穩定

打下平地練下先

轉灣果下身要少少偏埋轉果邊
會轉得順d, 眼望遠, 唔好驚炒
用多d腳制

呢個真,打8字係用眼打
眼望邊,車去邊
立一立個膊都即刻隊埋去

唔該哂各位巴打

放膽打,唔使望膊
望嚟都冇用,因為9成9都唔會救到車
由佢撞,低速唔會死人,跌學院車唔緊要

沙駕地下有十字線提你到左一半上下
或者一半左右, 自己可以參考吓

打8字真係要集中精神,分一分神望下第2到,駕車就真係隊埋去你望個到...
黎緊5月尾考... 有d 驚
第一次做車主

🤔佢好似話之前問人借車

係呀,問人借架
而家自己出
第一次做車主

🤔佢好似話之前問人借車

係呀,問人借架
而家自己出

換我玩? 借返我架車你玩 出車一齊
第一次做車主

🤔佢好似話之前問人借車

係呀,問人借架
而家自己出

我玩? 借返我架車你玩 出車一齊
請問多唔多巴打既電單車係泊室內停車場?
我想買靚車唔想泊街⋯屋企對面有個場$750

抵屌啦750

我打算26做假日車
唔想泊街 加上我住個區好雜下
$750抵? 新手唔知價

哂命呀下仆街

我樓下千四呀

請問多唔多巴打既電單車係泊室內停車場?
我想買靚車唔想泊街⋯屋企對面有個場$750

抵屌啦750

我打算26做假日車
唔想泊街 加上我住個區好雜下
$750抵? 新手唔知價

巴打住邊呀

住九龍城區⋯ 好多南亞人
26假日車 連續幾日泊街唔放心⋯

住屯門
樓下對面450

邊度
我想租
啱啱俾人偷咗個車尾袋連車冚呀Diu
泊低咗半個鐘only

過夜都係泊車場穩陣⋯

要鎖車冚呀爸打
D人好那乞衣,散紙兜都俾人停過
第一次做車主

🤔佢好似話之前問人借車

係呀,問人借架
而家自己出

我唔識揸羊喎
棍車空波真係好on9,應該獨立整一個掣,停車想要空波時硬係踩唔到,一轉二時又會踩到空波
想問下17 年部z300 同16年係咪冇咩分別?
想問下17 年部z300 同16年係咪冇咩分別?

拉花唔同
第一次做車主

🤔佢好似話之前問人借車

係呀,問人借架
而家自己出

我唔識揸羊喎

羊超易渣 幾時拎車
棍車空波真係好on9,應該獨立整一個掣,停車想要空波時硬係踩唔到,一轉二時又會踩到空波

Agger

咩車?

通常大 CC 車都唔會有呢個毛病,因為個波箱極力子設計唔同

習慣下停車前入定 N 波或者呼啖油即刻入 N 波啦

咩車?

係咪有得改到單車咁手撥波

咩車?

係咪有得改到單車咁手撥波

唔好玩啦
觀駕PASS左強制 想去鴨駕報
有無巴打可以報下價

之前追過下其他po見到有二千尾
http://www.meg.hk/site/index.php?main_page=product_info&cPath=64&products_id=655
呢個plan又係得返工時間
有無巴打試過自己換牛角?難唔難換?
有無巴打可以報下價

http://www.meg.hk/site/index.php?main_page=product_info&cPath=64&products_id=655

做咩唔自己報掃桿埔
有無巴打可以報下價

做咩唔自己報掃桿埔

掃桿埔報邊間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞