排球少年!集中討論「8」

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

皇上
維園阿伯
70歲都可以跳發我相信真係可以
老當益壯
但輸左要魚躍的話會唔會斷腰骨
(但影山日日飲奶應該唔會骨質疏鬆吧)
V字撳自助販賣機
輸咗跑草地斜路同魚躍真係好青春
點解可以笑得咁詭異好可愛
都係最感動嗰度,正式和解
有得係香港買咩?我都好想買返件,有冇link
我都係諗住搵代購 不過仲未諗好買邊件

最好都係揾日本代購買定穩陣
MSBY波衫都想買
另外今日Twitter最新po表示45卷會係11月發售,同時都會發售Guide book
Guide bk入面會收錄古館老師同歷代編輯担当嘅座談會,但暫時都未知想講咩
如果大家想有啲咩對ハイキュー!嘅發問、想向古館老師詢問等等都可以到以下Twitter帖中留言發問

https://twitter.com/haikyu_com/status/1298547088100220930?s=21

見到各國排球fans啲問題幾好笑
見到有人問木兔係咪混血
宮治出左

同侑頭髮翹起既地方都一樣根本同一個模

食飯樣
有人問可唔可以list晒木兔所有弱點
我都想知
在Netflix到追哂4 季, 想睇埋落去 , 請問大約對應漫畫第幾話?
兩個都好可愛
會有排寫
好好笑 好多都問咗困擾大家好耐嘅無聊問題 例如孖仔邊個大邊個細 冴子明光依家咩關係 影山係咪仲係同小動物相處唔到 西谷依家去咗邊度冒險 及川同黑尾究竟最後有冇相遇
希望老師會講下 小夏最後點樣 同埋之後個兩年烏野同各校發展成點
冇記錯250話左右
宮治同宮侑邊個出世先大家真係好有創意
宮治同宮侑邊個出世先大家真係好有創意

一直覺得治係阿哥唔知點解
好似話宮治黏土人簡介都係寫佢係細佬
希望老師會俾個官方答案
一直以為治係細佬
沉穩細佬carry幼稚阿哥呢個setting好常見
其實現實黎講可能都冇咩大細之分
早幾秒出世,或者只係早幾秒拎出嚟
因為治開頭正經啲,
打打下唔知北完阿蘭講,佢地DNA都係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞