排球少年!集中討論「8」

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
覺得狂犬同月島咁friend好好笑btw睇完喊到仆街
461我岩岩先係日本買隻2手特典都要400幾港紙連運費
怪人快攻既時候又有一個小朋友同日向一樣係電器店外面睇下,同日向當年一樣,作者一張細節位我又返返第一話睇返,好感動好想喊,今日出左中文版睇左三次啦
唔識日文
44,45期大約12月出,台版大約1-2月,我最快都要下年先買到,香港訂同台灣訂差不多價,除非自己去台灣旅行順便買一套
我都有留意呢到,以前影山仲好串
不過都輸比星海
日向又可以再努力
邊話有講佢地全國第三
小說已經完左?
當年日向表現打破左佢一路以黎既價值觀,我覺得佢之後應該唔同左
東立香港個網有得買
書展價到21/7啱啱完咗了
佢本身1-10咁買原價就好似五百幾
但我諗諗吓都係等佢遲啲有埋11 12再買
同埋問聲你漫畫邊度買?
$464係1-10,不過優惠價完咗了
總共應該係12本,日文好似啱啱定就嚟出12
係,既然作者用自己代入小巨人到,我諗作者都係好多遺憾係某方面
係啦老師真係好勁,完全無留意,你地唔講真係唔覺,好多細節位老師都有記住,神人呀
佢出完就可以一次過買返成套
佢輸稻荷崎同獲全國第3係兩次大賽?
高二IH輸伊達工、童年春高入全國輸比稻荷崎
高三全國第三(唔知係IH定春高)
雖然佢$464 但加埋順豐運費 除返開都成61蚊一本
我喺二樓書店逐本小說買都係$56.7一本
諗緊等埋11、12一次過買
同年
就係二樓書店買呀
佢無現貨就會同你喺台灣訂返黎
二樓書店成日有優惠 買滿某個數智能櫃會免運費
我次次都等優惠先買 唔洗運費 一本漫畫都係$29.7
成晚諗住排球訓唔著,終於今日出中文睇完再追返大家留言,真係好感觸,8年間一眼就過。每次隨便睇幾話就諗返個時出個陣係做緊咩係點,8年翔陽成長左咁多,但自己仲係原地踏步咁
愈諗愈唏噓

https://www.shonenjump.com/j/sp_haikyu_uniform/

無意中睇到呢個網,有無人知係講緊咩?
我只係係下邊一頁一頁睇,佢好多精彩畫話抽左出黎,唔識日本都大約記得個陣既情況。

希望作者會出下番外止下癮啦
武肺狗多謝你唔少啦,去唔到日本,想去下展覽/ 買下周邊都唔得
高三拎全國第三好勁
無左西谷同大地,佢地防守應該差左好多
大地之所以接球勁係因為訓練比佢地多兩年,係日積月累嘅經驗,所以我相信係嗰兩年入面佢哋都一定有瘋狂練接球
呢個係因為今年嘅IH因為武肺取消左,有好多三年級嘅夏季就此結束(唔係間間學校嘅三年級都會留到春高),所以呢個活動係比學校嘅排球隊申請,申請左就會將嗰個隊伍嘅制服帶去IH決賽會場
用網頁入面嘅原句:
「為左留低你地曾經努力過嘅證明,為左可以傳達呢個心意,我地會將你地嘅隊服帶去IH決賽會場」
古館老師同排球嘅編輯部真係好溫柔,如果無武肺,我諗佢哋本身都會有其他活動慶祝完結,而家為左安慰被(武肺)強制結束左青春嘅排球部部員有呢個活動真心好warm
自由人個位可能緣下,木下,不過畫佢地個背影都無,木下都係突然變左關鍵發球,緣下個領袖能力都無講,隊長都竟然唔係佢係山口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞