排球少年!集中討論「8」

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
漫畫完左先入坑
睇晒 真係好撚好睇
節奏好好

唯一遺憾係仁花存在感好強好有女主feel但太少戲份
日向拉咗佢加入之後就冇乜交集
好可惜希望有番外篇補返三年高中時光
仁花多數都同山口啦,睇完日向影山比賽之後兩個一齊睇月島
日向仁花本身兩個對對方都冇意思
日向直頭個心淨係放得落排球

日谷黨表示
我黑谷添(黑尾仁花)
其實除左龍潔同埋大將美華呢兩對之外,排球所有CP都有無限可能我又唔會太過在意話古館安排邊個同邊個有無一齊,反正大把同人,足夠補充CP之間嘅故事
東西派表示最後一話真係大大粒糖塞落我喉嚨度
不過咁 其實排球整體黎講愛情成份都唔多
我覺得咁樣專注翻係運動熱情度幾好呀 好過強行湊埋一pair pair
真實人生都唔係咁樣運作啦
古舘結尾咁安排東西 我覺得幾乎等於安排咗佢地兩個已經係埋齊

就係鐘意古舘老師冇亂湊一pair pair
結局大家冇齊齊結婚生仔太好啦 (諗起講影山細個個話初初出情報 有人以為係佢個仔差啲崩潰)
環遊世界 真係同出櫃差唔多(x

我完全想像唔到影山會點樣湊仔 日日鬧佢ボケ?
烏野個個都去支持師弟睇奧運 佢地兩個就去環遊世界
唔好講話湊仔
好難想像影山依種球痴會有拖拍
咁外國都可以睇live嘅
烏野都唔係個個去現場睇
同意
日向 牛若都係
最唔掂係佐久早吧
潔癖已經夠難忍受其他人 本身又係球痴
仲有木兔 成個大細路咁 點溝到女呀
總有女仔鐘意湊仔嘅要有好似養寵物咁嘅覺悟
其實宮侑都死啦 日日叫人母豬
我反而覺得日向會有,始於佢世界仔,好易氹掂d女,不過拍一陣就似散
騷擾到宮侑打波先叫人母豬姐
咁佢唔打波嘅時間有幾多
翔陽會係不自覺地氹到女,但佢本人完全無意拍拖
始終 排球x翔陽 先係官方CP
翔陽似係中央冷氣 對個個都咁好 然後捧到人地飄飄然果隻 一定會有女仔鐘意但佢只係覺得人地都鍾意排球/人地好人
排球性戀者日向翔陽懷疑佢連鹹片都無睇過
木兔有赤葦搞掂
好難搵到人可以好似赤葦咁湊得掂木兔
性慾起就屌排球
分分鐘牛島同影山都係
隊員:睇唔睇?
牛影:⋯?咩黎
omi應該冇佢地咁鈍但覺得好dirty唔會睇
木兔⋯⋯⋯有赤葦啦唔緊要!!!!!!!
不過日向見到女仔真係好容易面紅,尤其對住啲年上姐姐,之前偽戀X排球有個番外,同偽戀女角色打沙灘排球,日向紅都面曬相反影山真係毫無波瀾,一啲反應都無
但日向係巴西咁耐應該習慣左周街都係bikini靚女
本身嗰兩條女都完全唔識睇氣氛啦
見啲人靜晒都仲唔醒水出聲嗌
影山仲要勁冷靜問人點訓練練到咁大力扣殺打到成個人飛起
雖然我都想知
強如牛若都未試過打到人飛起
中央冷氣超同意
個人認為日向要有拖拍一定係女仔主動表白
到人哋表完白之後再紅都面晒咁接受
一齊咗冇耐俾個女仔發現原來佢中央冷氣對個個都咁好+淨係掛住打波唔得閒理佢頂唔順飛咗佢

呢個模式應該loop到幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞