排球少年!集中討論「8」

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
我反而想買宮侑
我掙28未買到
連去信和都無28
山口用咁多時間學跳漂,點知練習嗰陣木下重開得好過佢,感覺有d哂(應該寫木下有其他叻又獨有既能力
練習嗰陣山口已經試緊勁d嘅跳飄 日向都心諗個球速快左
所以咁唔代表木下開得好過山口
黏土人你地通常去邊度訂?
我想買宮侑
佢同西谷練係出左界,但西谷接唔實木下發球(雖然西谷上手唔勁,但同時又比人感覺山口練咁耐都未夠穩定
咁要開個快嘅波,自然就要用多d力,咁未習慣個力咪會出界
所以山口係已經練成左最basic嘅跳飄 佢係改進緊。
出界 唔代表木下開得好過山口
咁要開個快嘅波,自然就要用多d力,咁未習慣個力咪會出界
所以山口係已經練成左最basic嘅跳飄 佢係改進緊。
出界 唔代表木下開得好過山口
真 普通跳飄界內難度係80嘅話 快嘅跳飄難度可能係200

如果下年奧運搞得成,會唔會真係有人整依條banner帶去
及川要食炒價喎排球啲黏土人錯過左基本上都好難原價買得返,而且要有人肯放先得
有個fd之前係carousell $600買左隻校服ver嘅及川
我自己無買及川,但我兩隻木兔(校服&隊服)+一隻校服影山都係carousell買(最貴都係$450)
隊服赤葦同校服日向就分別係fb黏土人交易谷同埋日拍買嘅二手
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=3979807
都係睇盒同上色 仲有信和同旺角啲格仔鋪多數都假
黏土人d炒價好癲
啊屌我係信和完全唔敢買PVC景品粘土人呢類,成日形住係山寨
已投
排球竟然領先緊
佢琴日贏左jojo我已經嚇左一跳
證明好多都係識貨之人
btw 都鐘意op同jojo
追到266
如果出到線對手係火影,有d 危機wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞