排球少年!集中討論「8」

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
後面心諗點解多咗個唔識嘅人
係前幾日V League表演賽嘅選手黎
唔知有無人提過
翻睇387發現影山細細個就睇AD同BJ比賽
大個之後佢同日向就一個入AD一個入BJ
唔該哂巴打
決定漫畫由春高開始睇返
係咪會再販
最近先入坑 好想買返哂佢地 砌返個排球場出嚟
依隻影山係新出架
諗緊買唔買黑狼,上次見佢地著得幾靚
我想買 但有啲怕件衫太大
利申絲
想買,有冇人開團
無人開就我開
不過要831先開訂 要揾人提我
就算太大⋯女人着 oversize都係一種 style啦
黑色嗰件暗毒hoodiejeng ah
烏野嗰件怪怪地..
直接用返飛吧應該好正
稻荷嗰件又太普通..
音駒最靚
排球好似完左好耐咁

好掛住每星期追的日子
咁就一個月
以前呢個時候應該有情報韓肉睇
同好
其實我睇左好多次合宿同垃圾場
都揾唔到黑谷嘅接觸位(眼神交流個啲都冇
但係一睇到P站就好似發現新大陸
黑谷好呀我愛黑谷⋯⋯
牛谷赤谷月谷山谷都好
其實有㗎
87話

all谷好得意呀其實食all谷真係因為仁花好可愛,好想個個都錫佢愛佢(當然唔係同時
多謝你呀我又有動力可以生存落去了
all谷真係好好唔識點形容但係就係好好⋯

仁花個種cute 烏野防衛隊

大個左之後望返會覺得月谷同山谷機會會大少少🤏
始終都係大學知識大人組

\我愛排球/
其實我都食all谷 不過係友情向個種 (老老實實排球我唔太好CP向 友情向我反而食得仲開心仲興奮
獨生女仁花做咗烏野經理之後就多咗一班呀哥罩住自己
諗起翔陽係外國又唔見銀包一個人好失落
然後望住佢哋一齊影嘅烏野同代5人合照
係角落頭縮埋一邊喊
心up到一個點

多謝你撐過來啊翔陽
All谷愛情向整到仁花公廁咁

401佢地五個一聚埋就互相恥笑 同埋山谷點都話要去睇月島比賽 依段長久而美好嘅友誼
401 雖然老師畫埋第三年就會好拖
但係私心都想知佢哋最後一年春高係點過、經歷咗幾多事令到半入咗社會做半個社畜都仲好重視只係一個課外活動嘅隊友s

見到月島有繼續打V.League成件事又係感動
由一開始嘅 ただの部活 到 職業選手
我要多謝木兔
究竟月島同小狂犬一隊又會有咩火花真係好期待
我覺得佢地兩個會冇咩野不過會一齊頂唔順黃金川
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞