排球少年!集中討論「8」

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
最好笑係對面明明有大量比堅尼美女
佢最興奮嘅
係發現沙地.......

Samu同Tsum,好似得個嘴唔一樣(計埋上色都係得髮色唔一樣)
宮治正好多
同宮侑一樣靚仔 性格好好多 又識煮飯
問題係
你同宮治一齊就要忍受埋宮侑嘅日常騷擾
孖仔play
元氣球!
(日本男排紅白賽,11號係西田有志)
d人唔係話西田係牛島咩
估唔到元氣球真係有用
西田真係好屈機,左撤子,超強力扣球+發球,其他都全能咁濟。如果再高多少少應該係最強mb
佢唔係打op咩?
又唔可以咁講
mb快攻係要扣殺出手快
同西田有志 牛島呢類大大力扣殺既唔同
打排球教練教mb都會叫唔好貪力(儲力打就比人攔死)
所以你見世界男排mb多數都係極高極瘦
其他位置會比佢地大隻d
係,op先岩,記錯左sor
兩日一次過煲曬成套漫畫,由睇完春高個刻個心就up住up住咁,如果之後動畫化播到最後回憶高中個幕,我一定喊到pk
真係好唔捨得佢地長大後分開
唔知動畫會唔會完咗春高就完
好想睇到最尾
再高少少重左就未必跳到咁高
動畫應該打完孖仔就完
唔好呀
垃圾場呀
垃圾場又有排打喎
你真係想用第四季嘅質素睇垃圾場咩?
你句野又唔講明第4季
咁佢未話開第5季嘛
兩星期前先開始睇,一睇就停唔到追晒
古館老師想加埋落44卷但係無收錄到嘅加筆(其二)

灰羽Alisa(列夫姐姐):飛雄君好厲害~好帥啊~
影山美羽(影山姐姐):嗯~~
Alisa:從高中時期開始就一直好厲害~

美羽:我們家飛雄,是從0歲開始就這麼厲害的

Alisa:那、我們家列夫夫(lebochika)也是一直很厲害喲!!雖然我暫時想不起有什麼厲害的事...

美羽:可是瀏海不太好看啊...(有可能講緊Alisa/影山嘅瀏海,個人認為應該係指影山)
Alisa:是嗎,我覺得不錯~~

(木兔,用胸接起了球!!)(哈哈哈)

翻譯by我 有錯請糾正

其實402出嗰陣已經有人估美羽姐姐係幫列夫set緊頭,
分別出自387同402話,而家睇美羽應該係幫曬兩姐弟

原來美羽姐姐有睇飛雄打比賽原來有吐槽過飛雄個中分瀏海希望古館老師可以畫埋日向個妹妹嘅加筆
列夫個頭未必係美羽set喎
個加筆係387話,即係個頭係Alisa 嚟
係喎時間差左兩三年(MSBY同AD打比賽無記錯嘅話好似係2018,402話係2021年)
應該咁講,出左402之後,有人睇翻387,就開始估係咪列夫黎,畢竟387個一細格睇唔出男女,結果而家出左呢個加筆,竟然係Alisa
估得出列夫已經好勁
算啱一半
我睇完402都冇呢個諗法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞