排球少年!集中討論「8」

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
想像下日向 影山同月島做隊長嘅畫面就會覺得山口雖然係最普通但都係最正常最適合嘅
日向做隊長 影山月島唔服
影山做隊長 日向月島唔服
月島做隊長 日向影山唔服
日日嗌交都似

唔使出聲都壓制到又想鬧交嘅影月

和久南個場都好似有提過 山口係唯一一個唔使緣下大佬擔心嘅一年級

日向影山月島是但一個做隊長,淨低果兩個一定唔服
btw想問問呢張相出自邊度,好打意
好得意
好好奇巴西奧運嗰陣究竟影山有無同日向敘舊
本身以為以佢哋性格一定無見面,但翻睇到呢一格,上面有個人提「影山」,然後就係日向(icon係生雞蛋蓋飯)po自己張相出黎同講左句「??と来れた」「同某某黎左玩」,咁究竟呢個人係唔係影山?
幫大家放大呢一格

但影山係d連初詣都唔會去嘅仆街?
係咪真係會陪日向鳩
我覺得應該係日向send msg俾影山
個「??と来れた」 有機會係 「やっと来れた」(終於嚟左啦!)
但影山係d連初詣都唔會去嘅仆街?
係咪真係會陪日向鳩
我覺得應該係日向send msg俾影山
個「??と来れた」 有機會係 「やっと来れた」(終於嚟左啦!)

或者就算同其他人去都好,都似係日向send俾影山睇 「我嚟左啦-!!」咁樣樣
42單行本
好想睇一年級高三嘅互動
係send俾影山咩 唔係group嚟咩
上一個講影山個icon應該唔係日向嚟,同下面張相個icon唔同
係喎無留意icon

咁我估係group入面
有人提起「影山-」(可能講見到佢上電視呀打波之類)
然後日向send相
再講「我終於嚟左啦!」

好難想像佢地會一齊去,影山仲會幫佢揸機影相同埋似係打職業賽先第一次見返面
佢哋關係點睇都唔似咁close啦,又唔係bl同人
你話係同西谷一齊去反而合理啲

Btw一齊去應該會係合照唔係單人相
有冇人睇左仙台畫展d items開始手痕
https://mikostore.boutir.com/c/排球少年?cat=all

好似話今晚前落單好大機會有
見到啲原畫好正
想買postcard
平D 又易收藏
嗰一版同之前都係小谷既回憶黎所以應該係Group黎
影山都唔似會成日覆機既人(上面提影山但下面已經係日向既相
唔知係得一年生定全員呢
你有道理
個msg 一係就係group chat
一係就日向send 比仁花
我自己都覺得係group chat黎
我意思係上面個位ching嘅「やっと来れた」應該啱
睇到打鷗台最後果到,真係好sad
好撚正 尋日先翻睇完

補翻漫畫終於知100分嘅1分係點解
本公式彩圖集係咪已經冇得買 上網訂都話出版社缺貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞