[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
多口問多句 唔知點解成日入game會無聲 要重開game先有聲
橫濱FC上左J1....
FIFA 21有53歳三浦知良用
順手想問下可係邊度搵到練罰球同十二碼?
搵極都搵唔到
下集應該有陳俊樂
呢個真係未試過

好撚勁
我都係為咗佢先諗住買新一集
可惜 一定假樣 仲要冇忽似
唔知mod會唔會幫幫手 整靚佢
有冇人知PES同祖記簽咗幾耐約?
FIFA 21好大機會又冇祖記版權
雖然話就話有mod但都好想要返Allianz Stadium同班球迷聲
有用fifer mod既ching 知唔知點整個camp nou
見佢有個檔 就咁apply都冇用
有冇人用左fifer mod 入波replay果陣畫面係咁閃?
第幾季99咁癲
你地通常幾時先會同球員續約加人工?
doku升到83 has potential to be special 但攞緊3k
拜祖巴迷呢幾季玩fifa真係慘過食屎
三隊都無哂真主場,祖直頭成個 license 無咗
唔係裝 mod 玩根本無癮
明知果隊係祖但見到個名係 Piemonte 就唔開胃
想問吓各位青年軍目標嗰度,有一條係要升幾個球員點數再用佢踢幾場咁,想問吓用之前簽嘅青年軍球員得唔得,定係要再派球探去搵過先計
想問下fiferSee 射罰球嗰視角有冇得改一改
想問下fifer射罰球嗰視角有冇得改一改
Fifer mod有無全部真樣既list
唔想逐個睇有無真樣
想問下點解我set左個解約條款,之後會比人炒左?但唔set又唔會比人炒,解約條款唔係保障個球員唔會咁易走咩?
有解約條款先易走
有release clause咪俾人用錢扔死 到時個球員值兩億但一億就俾人買左
解約條款係保障球員 想走既時候 其他球隊可以直接比錢解約

唔係保障球會唔比人買走個球員
多謝師兄,我調轉左嚟諗
我玩到三, 四月去 簽人地得返3-4個月約既球員,點解之後SIM到完季,新一季D人變晒留係原本個球會? BUG?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞