[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
唯有玩PC
想問下領隊既目標通常衰幾多樣先會炒有冇話解決到非常重視就唔駛理高中低既目標?

玩英冠升完型同我講要減人工隊入面個個拎開幾k 新一季個個都要續到10k以上點減到
其實羅馬去左pes?
果陣唔係話ea拎左意甲
咁鬼麻煩
Roma —> PES
Inter , Milian —> FIFA

想問下我開save用icon退休轉領隊 個重生球員仲駛唔駛等下季先出現?
球員mode退休做領隊 係冇重生
好似係
玩咗幾個月都未搵到難度啱玩 legendary強化 ultimate弱化都73/64電腦 正常ultimate即刻變46波
出左FIFA 21 trailer
又係一舊屎rewind都當feature sell
最後個gameplay rewind咩黎
有得射多次?
俾你即時回帶咋
咁佢條trailer乜料阿
第一球唔入 rewind完就入
冇留意Tim
BIG Career Mode changes coming in #FIFA21

Nick Wlodyka, VP of EA, said: “The career mode is very important for this year.

“We've really made the biggest investments we've ever made to make sure we're delivering exactly what our players are asking for...”
收皮啦ea
聽左成十年
好快有BETA 就知吹水定真
咪又係將十年前cut左既野搬返出黎扮新野
係都好 記得以前FIFA 12定13嗰陣可以自己手動插入球迷嘅打氣聲
成個gameplay即刻有氣氛好多
唔求佢多
有得真人重生 + icon 已經好好
不過一定唔會架喇
請問fifa20 嗰Volta mode 有冇得雙打 定係只可以打電腦 玩故事模式
有2P
請問係邊到較
做到 Fifer 咁已經偷笑啦
EA 又嚟叉撚住 everything
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞