[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
隻碟好似就嚟壞 焗住要買
最想知都係有冇陳俊樂
我諗要EA加個數據庫 Fifa30就有可能
真係 惡撚到呢
仲有樣就係ai係無限體力唔會點減,玩家就踢半場已經冇左半條氣
仲有唔知會唔會fix地獄賽程bug, 可以三日打兩場
唔會fix啦
咁多集都有,賣點黎
屌你老母 ea死全家啦
動畫 圖片 懶得整
以前pes都識整下 球迷歡呼圖
年齡鎖死晒 唔比人改
整晒高普 施丹 林伯 成堆樣 又唔撚比人用
Icon唔比人用
球場唔改得 咩都唔比人用
ut 有得用高普 施丹
有用得icon
有得改球場

ea話:我係整左嫁 係唔比cm玩阿課金玩ut啦
用阿仙奴 打咗十場9勝一和 失3球
career mode冇得用啲領隊樣堅弱智,你冇整到出嚟都冇咁嬲,人地電腦版啲mod乜都齊咁濟
繼續玩FIFA 19
整返個數據庫,多啲獎項仲好啦
越玩越冇癮
真 想check下rating database都唔得..
仲好記得以前pc玩pes,一啲都唔覺得悶。不斷刷入球助攻目標歐洲第一,雖然只係一堆數字但對於只玩單機嘅我已經好有滿足感,又有球會排名,重新人真樣,又有得edit波boot!

屌你老母臭閪EA,上面果幾樣乜柒都冇!搞撚到我on99咁搵電話mark低自己隊波嘅球員每季入幾多波+助攻!屌你老母EA!咁撚簡單嘅野都唔岀!
咪臭係 想睇返自己之前幾季啲數據又冇能哂
根本呢啲野就係單機玩家嘅源動力
唔岀呢啲野你整到career mode有幾靚有幾多功能都係冇用
EA一定唔會出
佢依家唔係點比空間你地自己搞都有FIFER呢D高質MOD 整到咁靚
如果比埋DB 比曬所有野你
佢其實連GAME都唔識出咁濟,個個實玩MOD 算
21至少等半價先入
我連外借球員踢成點都唔知
Ea你老母
我就係死都唔玩UT,食屎啦EA
仲有踢踢下話自己homesick但之後又轉去同一聯賽其他隊
Me too
一場都無出過
New Gamefaces :
Bruno Fernades
Frankie De Jong
Saint-Maximin
Martinelli
Longstaff brothers
Saka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞