[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
有無得參考下
玩legendary輕鬆贏到3球以上 玩ultimate 成日輸on9波輸波
個難度好極端下 差勁遠
好撚悶丫垃圾game
成隻game得一隻玩法 屈速同sm
其他正常踢波方法完全係冇撚意義
d電腦阿豬阿狗咩數值都係假 只係個模組唔同樣
全部對手d能力/行為一撚樣 好似背功課咁踢波
贏輸完全睇腳本 一味弱化ai 智商
係咪就出21所以改到更加垃圾逼人買新一集
係 一有劇本嗰陣就垃圾隊都變巴塞
第一日玩Fifa 咩
不嬲得課金mode 先會認真整
咁又想問下個入球記錄係一季定成個career先
有時真係拎唔撚到對面波架喎
行過去佢背住我點都攞唔到
正面連人帶波剷對面企起身拎埋波我仲訓喺地下
跟住就無啦啦半場斬埋去禁區頂頂死我
係 ,Realism Mod 麻
好似全部數值都有改過
轉會買賣價錢都低左
訓練能力升少左 落場踢得好會升快D
詳細可以睇呢個表
https://docs.google.com/document/d/1NDOdLWOHqOU2fAB1vfjxltVCnnTnS7U9jfQm6kE5LTU/edit
但現實都唔會踢60分鐘
2日都未回返9成以上掛
我玩德甲算 少4輪聯賽

Btw我回價within個range 同上限都有啲距離
佢都發脾氣賺少咗
呢個MOD 轉會個價係咁
賣人可能你睇到價值70M
AI 出40-50左右 , 你回佢5十幾 佢就即刻BYEBYE
但相對你買人都可以壓低D
唔知今次21 FIFER個MOD要幾耐先出到
上次無記錯好似10月中先有MOD
但宜家咁多人玩佢個MOD 見佢又同好多整gameface既人合作
可能早D都未定
玩住20先 等出左mod先轉會21
係咪無左終極MODE?
耐無玩開番得傳奇級
睇beta leak下集連俾人換走都可能會投訴 d球員又多樣黎煩住晒
得career mode同ut先有wo
Fifa點解可以計算到個球員背住個波拉弓,都可以等個波飛落隻腳到窩利射入
有少少期待下集
唔係下冇咩特別炸wo
其實我想知PS4 vs PS5會唔會好似當年FIFA 14咁大進化
我見trailer有啲位講明係next gen footage, 有埋球場出面同埋觀眾唔再係複製人咁
其實係咪唔少人都想可以修改球員啲年齡?仆街ea咁都唔加上去
叫佢啲青訓幻幻個樣搞好啲先啦
同名同樣同位置都試過啊屌
鬼婆:我一次過整好晒啲樣仲有邊個會同我買22
要玩pc 先做到
今日用frosty manager launch 唔到隻fifa點搞好
試過無數次 有個黑人叫white
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞