[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
你係咪同一部switch用2個ac 開game?
就係得Fifer mod (Realism Mod)
我好肯定FIFA 20 裝左FIFER MOD一定好過FIFA21
加左成6百個REAL FACE
想問係邊度DOWN
軌開親Save都一定買hulk
獌一定賣福/馬
痢一定買中場
巴黎一定買勁多前峰
懷念18定19
電腦曼聯會狂買咩利雲基沙文
癡撚線
Dalglish 轉生刷5次有4次都係1*skill move
好似由1516開始已經係
Fifa21可以唔洗買 D mod變態到改衫改轉會都有
有其他console/pc嘅話唔好買
打fifa部電腦駛唔駛砌好勁?
加MOD咪要
Fifer 個mode正撚到仆街
Gameplay都改左
正到喊
最後課左2蚊美金比fifer 支持吓佢
兩蚊抵到喊

又20/21 新球衣
差唔多應該要有既FACE SCAN都有曬
Fifer好無私
Free比人down
港幣幾多錢?課一次就得?
唔洗錢
任down
想支持吓咪課2蚊美金比佢囉
Twitter周不時都會有一堆creator整完release出黎
例如arkantos kmutd同merakits等等
你可以自己上去search 再搵link down
另外你都可以join吓佢地個discord app
亦都有唔少人放自己嘅作品上嚟分享
就好似呢套阿狗咁 件keeper衫落場見到真心靚到仆街

所以啲熱門球隊基本上季季都可以唔洗愁冇新衫轉
最痴線連英格蘭全國議會聯賽都有
玩 PC 一定要裝 Fifer 個 mod
有真樣有真 banner 有 fantasy kit
有埋唔同球會嘅 background 同 theme
兩美金真係好抵

update 埋轉會真係唔駛買 FIFA 21 了
PC 講明唔係PS5 ENGINE
應該唔會買了
呢樣真係個mod嘅唯一缺點
勁硬頸由一月講到而家死都唔肯update最新轉會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞