[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
你試吓熄咗mod manager再入origin check多次update完未
得咗 thx巴打
係咪要remove晒所有3.0既mod先 淨係load3.05就得
其實有冇話21 會有咩新嘢

定係年年執下個轉會改下啲罰球說算

Career mode 真係地底泥嚟
比較想知FIFA21 Next gen gameplay 係點
例牌都係更新下波衫/真樣/轉會/數值架啦
ut1條友課金仲好賺過你10條友買黎玩career
點會哂心機理單機mode
電腦次次都可以後面撞開我,我就永遠追唔到到電腦
我睇左nba 2k21 既next gen
睇完對fifa 21 既next gen 都有d 期待🤣🤣
兩樣野黎喎。。
點解啲青訓龍 永遠彈跳都係得5x
Mod 3.0.5 嘅利華古遜係咪有bug
對佢入唔到場
我之前2.1 2.2嗰陣都試過
對親利華就會彈game
但對其他隊又冇事 唔知搞乜
我見到有兩個球員同樣 我估係因為咁
但我調走咗錯樣嗰個都係彈game
不過算 都就放完大假 繼續等21算
屎忽痕就玩兩鋪kick off
點解艾辛退休會出左兩隻轉生人出黎
Blind未退休但又出左隻轉生人
屌 一係控波動作撚怪怪係要轉個身跳舞咁 傳波又唔跟方向 守守下無啦啦有隻電腦企左係度唔郁比空位人
一係開波就送12m勁快入2-3球 場場玩抽獎 用小將就炒人4-5球用主力就痴痴呆呆 一淡心機搞完轉會開季 就冇哂心機刪save 我發覺用70幾能力小將對手會變弱智mode
依個禮拜更新完就係咁
不過榜首分數好似正常返少少
痴撚線 玩英超 艾利臣同艾達臣成廿幾場CS
另外重發現左其實EA係有整入球紀錄 但只係過場中間show出黎
入球紀錄一直都有
但係好似冇得自己睇
要佢隨機咁出現
下集球員career都係一樣?
中左武肺
Mod啲球員體力係咪回復得慢啲
我第一次玩西甲諗住重建巴塞
轉會又賣唔出人 牙蘇都冇人要
然後啲球員 就算半場就換佢走
下場都係得6成體基本上要10人輪換
唔知係咪Mod調過啲數值
定係西甲本身係咁體力化?

利申只玩過英超同多蒙特
我咪又係一樣 難玩到暈
轉Professional場場大炒
升World class比電腦炒
我ultimate不過有較setting
叫做似返ea未亂鳩咁嚟嘅ultimate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞