[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
嗰陣仲係fifa15
我今季開ut睇好似唔同咗好多
我ut唔追champion所以間中都會玩下career
諗住開新save更新左冇晒icon 是咪玩撚完
咩mod可以轉
同求
要熄更新
呢個方法掂 唔該晒巴打
原來係用咗betis 個主場黎模仿魯營
我次次都專登較易對利記嗰場大炒
之後sim咗對曼城放水
最近依兩日玩legend 想贏場波都難
用新特蘭衝英超
宜家就快比人炒
你地ps4 fifa d 顏色有冇變到怪怪地?
更新左都得?宜家攪轉會個度冇左icon隊
自己search名加入去
我啱啱先加完
講錯咗其實唔洗mod
有cheat engine同live editor都夠

你開game入去career mode之後打開live editor
佢會自動彈埋個cheat engine出黎 然後你就喺個list度loop落去搵 “Job Offers” 呢個選項
再打返自己想去嗰隊波嘅team id同埋人工就搞掂
至於如果唔知自己想去隊波嘅team id係咩可以去sofifa度睇
例如如果我想轉去leeds嘅話

得左唔該晒
legend真係開始唔係100%贏到

想像唔到ultimate係點
點解world class 難左咁多....
以前都無咁屈 而家玩professional都輸
搓穩少少 搓空少少 world class唔難打

不過legend我就真係要打穩守
差左少少wo world class都唔掂
我屌打legend 但係比ult屌打返
唔識玩 英乙打英乙都打到好苦
本身啲人能力低,都會難玩咗。
同或者戰術同球員唔夾自己都有少少關係嘅。
買左些路迪前鋒 Edouard 勁到喊
未用過
今日開機打,旁述勁細聲,有無巴打遇過同樣問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞