[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
正 今集輸on9波就等加操啦
贏波就考慮下放一日假
有冇巴打有havertz說明書
我點用擺咩位擺咩陣都發揮唔到佢
好想學林伯以佢做核心

Btw 車新龍Mendy好撚勁
唔知21有冇real face 可能聖誕會補
雖然各項數據都輸短手撚但就係守得好啲
真係難用 淨係Rating靚
打cam好好用wo 三角傳波 佢下下都trap in到靚位
跑得又快 經常單刀
佢快咩
唔係得82左右?定我記錯第2項數據
我試過4123 放佢偏左嘅CAM 或者4213嘅正中間CAM
又試過擺RW/RM
又試過擺最前ST/CF再set false 9/target man
但都好靜下一係就變咗進攻破壞者係咁斷
我打433 false9 佢係咁衝上去wo
Havertz我放cam/RW都覺得唔好用
反而多蒙特個brandt數據差過佢但好用到仆街 可能因為有4星腳 CAM超屈 又客串到LW/RW
CAM位
係咪都係擺單CAM?
其實我慣咗單防中派牌逗住型中場
然後前面兩個 偏左CAM 偏右CM
依家轉返正中單CAM覺得佢好辛苦好快冇氣
隔離用Neves(左CM) , 後面有Saul𢭃住
專心派牌
即係你咁擺?
Neves(CM) Havertz(CAM)
———Saul(CDM)—————
我之前就咁擺
Mount(CAM) Kovacic(CM)
———-Kante(CDM)———-
但將Mount換做Havertz就靜到不得了

依家轉咗
———Havertz(CAM)———
Kovacic(CM) Kante(CDM)
佢都係比較靜
主要攻勢都係來自邊線/werner回後拎波帶波
仲影響到kovacic沉埋
希望喺21玩得前研究好個陣
21既training只係keep狀態?
冇左特定人可以加快成長既training?
不過Kai都係一時時
有時個陣攻唔入都要即刻轉陣
或者係佢現實嘅名氣同身價影響到我嘅期望
我記得20我試過屌鳩阿隻馬天利尼
跟住先醒起佢先17,18歲 能力值又低
踢唔出現實嘅超水準都好合理
Martinelli 3年由79上到85
係好正
記得個save係電腦set咗佢有release clause
所以一開檔就買到
然後頭5場入5球 第6場倒戈阿狗重傷3個月
之後就變咗廢人
Malen又係好升
呢隻我成日都派球探去睇下佢
但冇一次真係買
你地d妖人d體力會唔會都係咁
其他stats都升到好高但體力勁低
簽完新約,人工要求3倍up
但之後傷2個月
狀態 士氣 數值
有得揀人去train
werner真係bug黎
今集用過最好用既st 反而包皮太過屈機唔好玩
https://twitter.com/CareerModeInsid
呢到幾多cm既野睇 來自beta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞