[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
玩ps4都係為pro club ut姐
裝左Fifer mod係咪唔可以轉哂自己想要啲球員去一隊再開?
屌南野拓柒仲未有真樣
而家球員退役,重生係唔係會唔同左樣?
到而家都唔明free kick射極都咁細力嘅?
唔好意思巴打
1. 我係想問係咪買番原裝EA version都改到mod? 因為怕佢原本主程式set左d野
2. 裝mod會唔會好多步驟

唔好意思電腦百痴
其實要比你心入面諗既 大力d好d
但係好難形容比你聽

玩左一年 呢家終於都識射
儲3格力左右試吓
Same
Ruben Neves好勁
佢有片教你點裝 唔難裝
玩英冠,買啲平價人,條氣好快斷

Maina (LM), Gomes (CAM), Aarons (RB)呢啲65分鐘就捱唔住
歐聯拎紅牌 聯賽停賽?
我淨係得金章安射25碼以內先入到
其他就算綠色死角 唔係中柱就照比龍撲到
有冇玩開曼聯既人知道點解martial冇乜氣,幾乎場場都俾人換出?
利申少睇真波
屌好心就執下孫興民個閪樣啦 又柒又唔似

其實玩後生仔嘅話,11人都有90只不過係時間問題...變咗以前玩育成咁
想問下點樣搵d退休球員既重生人?
我季中俾人炒咗 去咗安玻里重建咗3季先有個意大利飛機盃

除咗盃賽全sims玩青訓
有無巴打用緊fifer mod,啱啱origin更新完隻game,career mode變返原版咁,無左新layout
update就爆咗啦 有啲update同個mod會撞 update咗就要等fifer出hotfix 所以記住熄自動更新
始終fifer冇最新transfer update
如果強行update會有球員錯樣/白頭黑身
我決定捱到9月5玩2k21一個月
直接等fifa21再玩算
希望唔好好似今集咁一開波bug到玩唔到
放心 EA 一定唔會令你失望
21 肯定 bug 撚到仆街
起碼到冬季轉會窗開先 fix 一小部分,好似 20 咁
20真係好撚仆街
記得頭兩星期連最新轉會都冇
睇在佢加返啲舊功能落去
同埋車仔個陣好好j先咁早買
其實我都好想快啲買21試吓佢啲功能
但一諗起pc mod嗰700幾個球員領隊真樣會冇曬就不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞