[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
今日開始玩返 就諗住down fifer個mod黎玩吓

轉頭見到即刻呆咗一呆 痴撚線個mod成6.7 GB
屌你老母EA
洗撚咗250次都唔出英格蘭畀我
呢個標題係咪為我而作,我真係仲玩緊19
fifa單機mode係咁架啦 d垃圾bug成年都冇改
佢得ut架咋嘛 單機狗話知你食屎
哩隻垃圾game睇完波手痕玩幾場過下癮就算啦
我刷左個半鐘 唔出德國比我
我DL左了 幾好用
我搞咗兩日了
我都想問
咁睇黎真係唔可以玩晒咁多個人
你是但transfer d 垃圾入soccer aid咪得
Transfer 唔到架喎,搵唔到呢隊。。。
Rest of world

喺平時kick off 就搵到
如果喺edit team我搵唔到架喎
Fifer 個mod幾好玩
ps4玩家 表示羨慕
最緊要係終於有得季季轉波衫
我而家除咗fifer仲會上網down其他creator嘅design嚟用
唯一麻煩少少嘅就係可能要開埋live editor轉印字顏色
你裝左咩MOD?参考下?
拎完德甲 都係得40M 洗
真,冇錢課金就得閒玩下kickoff 算
我真係好撚戇鳩
歐聯決賽前買咗隻文尼
然後決賽打利物浦 一開波就鏟到文尼傷出勁開心
然後到下一季打表演賽嘅時候先醒起文尼仲有六個月先可以復出
屌你轉生成日出埋啲1星skill
師兄好憎利?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞