[PC/PS4/Switch]fifa 20 career mode 討論區之屌你我仲玩緊fifa 19

742 回覆
1 Like 4 Dislike
每年都有依個幻想
下年呢個時候
FIFA 21 垃圾嚟
FIFA 22 好似好返啲

屌 EA 我 loop 咗十幾年都係咁
玩 FIFA (尤其是 career mode) 都係M底
年年俾 EA 當水魚咁劏,但幾乎集集追集集買齊
Gen出嚟嗰啲新仔後衛全部physical 都好高,但defending 數值同啲中場無分別
仲記得當時卡斯米路打皇馬正選連攞三次歐冠都無真樣
我屌你老母個撚個青訓重生人都係左腳
一係就踢左閘但係右腳WF得1星
Bug撚到咁,踢條撚。。
幾時先有得玩翻高佬set波頂波
決定今年等半價先買
又更新左咩 去玩左一排pes今日玩返fifa好似溜冰咁
玩完一鋪頂唔順節奏快得制
pes就硬掘掘好慢 不過節奏似返現實比賽 勝在有真樣
馬些路都係上一兩季先有真樣
之前個啲就數值高體能差
龍門overall去到80 彈跳得47
中堅好多都17x高
攻擊球員進攻workrate low wf/sm 1星
有冇人知?
啲新仔中堅全部 沉著 勁低,用唔用好?
switch版有冇人玩
好少 呃錢的
有冇人玩球員career mode
成日要畀領隊逼踢
skip佢又變普通狀態
都唔stimulate埋d stat
球員mode戇鳩㗎
成撚日話走位點點點
唔跟佢就係咁扣分
20 呢代好似冇
之前係有
Fifa 21 諗緊買PS4 定 Switch好
Switch 方便不過好多feature 冇
如果我淨係玩 career mode 夠唔夠做?
依家都好少上網同人打,多數都係開隊波,享受下買賣下啲球員
無聊係上黎可以玩到十季八季
啲球場冇咁真 cut 左啲details 野
首選一定PS4

如果你之後會買PS5 仲有free update
switch版個fps低到痴線 疾曬機咁 點玩得落手
成日同fd玩 先好買switch版
岩岩開始玩,想問應該點訓練球員?
怒訓練個青訓,能力顯示80,但綜合能力就好差,點解會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞